Kızlar merhaba.
İşyerime yakın bir terzi var bir yıldır bütün terzilik işlerimi ona götürüyorum kendi kıyafetlerim eşimin çocukların kıyafetleri. Neyse bu adam 40 yaşlarında falan. Dükkana gittiğimde çok sıcak davranıyordu elinde başka bi işi varsa bırakıyor hemen benim işi hallediyordu. O ara çay falan söylüyordu aklıma hiç kötü olumsuz bi şey gelmedi sonuçta müşteri memnuniyetini önemsiyor diye düşünüyordum. Birde diğer terziler pantolon paçasını 10 liraya yapıyorsa bu 5 lira alıyordu. (Sonradan öğrendim sadece benden az para alıyormuş) eşimde bu terzinin işini çok beğeniyordu. Bi hafta önce eşimin pantolonunun tadilat işi vardı öğle arasında götürdüm verdim akşam iş çıkışı alırım dedim. Akşam eşimle işten çıkınca dükkana gittik dükkan kapalıydı camda tel no yazıyordu bende arayım yakındaysa dönsün dedim eşimde yanımda aradım. Çok olmuş çıkalı bu numara sizin mi dedi evet dedim. Yarın alırsınız dedi tamam dedim. Akşam saat 12 de mesaj geldi iyi geceler yazmış. Eyvah dedim ama iş işten geçti o an adamın niyetini anladım. Elim ayağım buz kesti. Sabah işe gittim günaydın yazmış. Cevap vermedim sonra aramaya başladı açmadım teli numarasını engelledim bu kez başka bi hattan mesaj atıyor siz beni yanlış anladınız diye. Eşimin pantolonunu da iş yerinden Stajer aldırdım. Eşim duysa yemin ederim katil olur. Siz söyleyin ne yapayım ben.