Bu ne yaaaaa
Iyi de sen kabul etmemissin. Ayse Fatma ne farkeder ki. Olmasaydi iyiydi fakat olduguna gore takacak bi sey goremiyorum.
Ne bileyim ki kötü hissettim. Sanki hic o beyefendi ile tekrar karsilasmamamiz gerekiyor gibi hissediyorum. Düşünsenize kolumda sevdiğim adamla nisanlarina gidiyoruz pat diye. Gerci daha sonuc belli degil ama ya tutarsa ya olursa
Deneyecegim sansBu kadar korktuguna gore Murphy devreye girer olur bakarsin.
Aranizda bi sey olsaydi anlayabilirdim ama platonik takilmis kendince yani kotu hissetmene gerek yok.
Arkadaşınıza anlatmazsanız kaybedebilirsiniz. O da bilsin bir zahmet mevzuyu...
Biterse bitsin arkadaşlığınız siz bir şey yapmamışsınız ama görüşmek istemezse de anlayışlı olun
Asıl anlatmamak ne kadar doğru olur? Ben asla arkadaşıma aşık olmuş biriyle evlenmezdim, anlatmazsa da kendimi öğrendiğimde keriz gibi hissederdim ve kinci bi insan olmadığım halde bana bunu hissettiren arkadaşımı affetmezdim. En baştan bilip ona göre devam etmeli çok ciddi bir karar verecek çocuk oyıncağı değil...Anlatmak mi? Ne kadar dogru olur bilmiyorum?
Asıl anlatmamak ne kadar doğru olur? Ben asla arkadaşıma aşık olmuş biriyle evlenmezdim, anlatmazsa da kendimi öğrendiğimde keriz gibi hissederdim ve kinci bi insan olmadığım halde bana bunu hissettiren arkadaşımı affetmezdim. En baştan bilip ona göre devam etmeli çok ciddi bir karar verecek çocuk oyıncağı değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?