Tesadüflerle dolu bir şapşal asıga yardım :)

Eylul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
12
0
36
İstanbul
En baştan anlatmak gerekirse yeni işe başladım. İlk acemelikle gelen bi müşterinin ticket kartı şifresini bloke ettim. Gerçekten çok üzülmüştüm. Ama o kadar tatlı ve iyi birisiydiki anlayışla karşıladı. Aklımdan tüm gün çıkartamadım onu. Tüm gün onu bir daha görmek için dualar ettim.İmkansızdı sonuçta herhangi bi müşteriydi oda..
Diğer gün bir daha gördüm yanında birisiyle..:53:Kartıyla ilgili bi iki konuşma geçti yalnızca..Yine aldı dondurmasını ve gitti. Nasıl şükrediyordum tekrar görmek nasip oldu diye. Resmen onu görünce karşımda ellerim titriyo hiçbişey söyleyemıyorum. Hiç böyle duygular yaşamamıştım ben. Hep dua etmeye basladım görmek için. Allah'ım hep bi fırsat çıkardı karşıma olmadık anlarda gördüm. İki gün arayla geldi sürekli.. Bi ara yemek vaktime denk geldi. Yer bulamayınca yanımda oturdu. Aynı üniv.de okuyoruz ama o uzaktan okuyormuş. Çok düzgün biri konuşması görüntüsü olsun. Oturaklı bi tip. Koç burcu belki söylemek gerekir diye düşündüm bunu :)) O gün face den eklersin konusalım istersen dedi. Akşam baktığımda eklemişti. Ama sık girmıyorduk ikimizde. Bi gün numarasını yazmıştı. Öyle bi kaç şey konuştuk ama iş dışına çıkamadık. Hep yorgunsundur dinlen fılan diyodu. Basından atmak ıstıyo gibi gelıyodu ama yapısınıda bilmediğim için bişey diyemıyordum. Ama yine gelmelere devam etti..Dün yine karşılaştık ve oturduk bi 10 dakika arkadasıda olduğu için bişey olmadı tabi. Ama mesajda ask olsun yaa diye bi tabir kullandığımda olur olur diye bişey söylemişti. Kendinden bahset dedim. malum işten başka birşey konusamıyoruz. Telefonda yasak işyerimde. Bir gün yüzyüze konusuruz bunları diyince bende cesaretlendim. Bugun için görüşelim dedim. Ama o evde olmadığıını çok uzak yerlerde oturrduğumuzu çalıştığımda görüşceğimizi söyledi. Dinlenmem gerekirmiş 1 gün iznim varmış zaten.Yanlış anlama fılan dedi ama bilmıyorum. Ben nasıl davrancağımı gerçekten bilmıyorum. Facede fılan sürekli Din içerikli paylaşımları, resimleri var..Ya çok kızla konuşmadığı için nasıl davrancağını bilmıyor yada yapısı bu onun. Yada istemıyor beni. Ne yapmam lazım. Akıl verin lütfen. Çok itiyacım var buna. Çünkü ben asık oldum. Bu kadar duam geri çevrilmiş olamaz değil mi..Şans değildir sürekli görmem ve gelmesi.Bunlar çokda yenı şeyler..1 mayısda ilk görüşüm.. Ve öyle bi tesadüf var ki kuzenime anlattığımda onu çalıştığı yerden tanıyo çıktı :53:Uzun oldu kusura bakmayın ama çok heycanlıyımm. size bu konuda güvenıyoruumm
:16: :21::17:

Valla aslinda en çok böyle din'le iligli seyler paylasandan korkacaksin.....! hiçte gorundukleri gibi olmuyolar :20::20:
:ssz:

Aşk tesadüfleri sever diye kendini kaptırma...
Eğer etkilendiyse senden mutlaka bir girişimde bulunacaktır.
Sen ona karşı açık ol yeter ki...

Kaçan kovalanır tatlım görüşelim diye çok üstüne düşme derim tabi bunu derken o güler yüz gösterdiğinde tersleme yani :34:
Zaten onun aklında varsan sen olumsuz göstermezsen kendini olur :38:

Aşk tesadüfleri sever diye kendini kaptırma...
Eğer etkilendiyse senden mutlaka bir girişimde bulunacaktır.
Sen ona karşı açık ol yeter ki...

Ya adam akıllı konusamadık bile. Beni neşeli ve utangac biri olarak görüyomuş sorduğumda bunu söylemişti..Ama açılır mı bilmem belkide ben gelin güvey oluyorum kendi kendime.. :18:

Kaçan kovalanır tatlım görüşelim diye çok üstüne düşme derim tabi bunu derken o güler yüz gösterdiğinde tersleme yani :34:
Zaten onun aklında varsan sen olumsuz göstermezsen kendini olur :38:

Aynen söylediğime pişman oldum zaten. Ders fılanda çalışıcakmış. 1 gün iznim var değerlendirmek istedim onunla ama kısmet olmadı.Bir daha demem ondan beklerim. :) Teşekür ederim yorumun için

Haklıda olabilirsiniz. Ben hiç denk gelmedimde bilemicem ama yansıtan birisi paylaşmaklanda kalmıyo yani :)

ya ben bir kere denk geldim, oda dinine çok duskun biriydi, facedede dinle ilgili seyler paylasirdi... kendide oyleydi... ama sonradan cok fena cikti !!

Seni korkutmak istemem... belkide senin karsilastigin kisi boyle degildir... hem sana ilgisi varsa gosterir bunu...

Back
X