Tesadüfün Böylesi :(

Anladım. Yani unutulmaz Bir cinsel hayatları mu olmuş, birbirlerinin kokusunu mu özlemişler acaba, kadınla her fırsatta unutulmaz sevişmeler mi yaşamışlar, insan ister istemez merak ediyor..

Evlilikte böyle şeyler azalır, bilirsiniz.

offff :KK53:
evil kere evil yorum oldu şimdi de, kadıncağıza kalp krizi geçirteceksiniz.... behlül kaçar

Bayan evli mi birde ne olursa olsun bence gorunce insanin ici bi ciz eder ama birlikte olmamis ve ayrilmislar demek ki gitmeyen birseyler vardi ama yinede takipte kalmak lazim

Benim eşim uzaktan bir akrabası ile ilişkisi olmuş. Biz eşimle sevgili değilken çok sevdiğini anlatırdı bana.(kız aldatmış, eşim terk etmiş. Sonra çok pişman olmuş kız amma nafile) Bende ona eski erkek arkadaşımı anlatır ağlardım. (O da eşimin köylüsü çıktı:KK14:) Yani biz birbirimize aşık olduk. Yıllarca çıktık. Şimdi evliyiz. Düğün, cenaze durumlarında eşimin eski kız arkadaşıyla karşılaşıyoruz. Bana bakışlarını yakalıyorum. Ortamdaki çoğu kişide durumu biliyor. Ve işin şu tarafıda var ki o da evli ama eşime yeni evlendiğimiz zamanlar sosyal medyadan istek göndermişti. Eşim kabul etmedi. Durum zor evet. Ama yapacak bir şey olmuyor bazen.

Böyle konuları okuyorum tabi merak oluyor bende,geçen eşimin telini alıp karıştırayım dedim sonuç ekte galiba beni motorcu kadir usta ile aldatıyor...😂😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-02-00-48-52.webp
    Screenshot_2020-02-02-00-48-52.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 71
Vallahi eski sevgilisi olsa takma derdim ama cinsel birliktelik yasamislar.nasil ogrendiniz kac defa sordum cevap alamadim.benim fikrim midem bulanir o kocadan dusunsenize size dokundugu elllerle baskasina dokunmus eski veya yeni cinsellik apayri bisey dikkat edim derim bu normal.eski sevgililige benzemez bence

Şu "sizinle eğlendi benimle evlendi" geyiği o kadar salakça bir şey ki, yeri geldiği için söylemeden edemedim. Yapmayın yani bari siz bunu kendi hemcinslerinize...
birincisi insan zaten eğlenebildiği biriyle evlenmeli.ikincisi bu tarz herifle evlenen kadın da alagavat gibi bir şey olmuş oluyor
Antihemcins muhabbeti yapmadim. Ora da bir ironi vardi ama anlayana!!!!

Birlikte olduğuna kadar anlatan insan da mide bulandırıcı bence. Unutan insan anlatmaz. Aklında yer eden kişi böyle döker. Ki özelini bu kadar anlatabilen insanları çirkin buluyorum. Bildiniz de ne oldu? Ben de eşimin doğduğu yerdeyim kız arkadaşı olmuş, bitmiş bir sürü hikayesi var biliyorum. Sonuçta otla evlenmedim. Kimsenin adını, yüzünü, cinsel geçmişini bilmiyorum. Bilmem de gerekmiyor. Kendi evliliğimde mutluyum. Çarşıda, pazarda görse ki hep görebilir umurumda olmaz. Aldatacak adam da her şekilde aldatır. Onu unutamamışsa beni zaten sevmemiştir. İlişkimin, evliliğimin bitmesi hayrıma olur. Eline fırsat geçince aldatır diye korkuyorsanız, kız gelir eşime asılır o da gider diyorsanız kendi evliliğinizi sorgulayın önce.

Back
X