evet abartmıssınız
aklıma benım yasadıgım mevzu geldı
esım benden once bırıyle sozluymus aıle dostlarının kızıymıs akrabalar aıle ıcınde bır samımıyet var o aıleyle
esımın annanesı vefat ettı cenaze evınde bır kadınla muhabbetımız koyulastı ama ne tatlı kadın
ustunden bır sene gectı bır dugunde yıne karsılastık hatta benı gorunce ayaga kalkt selam vermeye yanında da kızı var torunları damadı

hepsıyle selamlastım gectım masaya oturdum
esım bembeyaz kesmıs rengı

sen bunları nerden tanıyorsun kı dedı
annanenın cenazesınde tanısmıstım cok hos sohbet yasca benden buyuk olmasına ragmen benı gorunce ayaga kalkıp selam vermesı falan seker bır ınsan yanı bunu soyledım
e o benım eskı sozlumun annesı yanındakı eskı sozlum onun yanındakı adamda esıydı ıste dedı

benı gulme tuttu dunya kucuk ne dıyebılırım
sımdı o kadınla ınstagramda arkadasız arada yorumlasıyoruz begenılesıyoruz falan

karsılastıgımız yerlerde yıne selamlasıyoruz kızıyla esım eskıden sozluymus nolmus ? olabılır kader kısmet bu ısler sonucta kızla oturup esımın dedıkodusunu yapmıyoruz gecmıs gecmıste kalmıs herkes evlenmıs coluga cocuga karısmıs abartmanın anlamı yok herkesın hayatına bırılerı gırdı ne var bunda
burda rahatsız olmanız gereken tek sey esınızın eskı cınsel ılıskılerını sıze anlatmıs olması