Tese ameliyatıyla tüp bebekte başarılı olanlar

sagol canım inşallah bende çok memnunum kaan hocadan gerekirse o yapsın teseyi istiyorum ama dediğin gibi merkez biraz düşündürüyo size teseyi omu yaptıydı yoksa tese olmamışmıydınız cnım belki bunun cevabını vermişsindir ama kafam öyle dalgınki unutuyorum herşeyi...

sagol canım inşallah bende çok memnunum kaan hocadan gerekirse o yapsın teseyi istiyorum ama dediğin gibi merkez biraz düşündürüyo size teseyi omu yaptıydı yoksa tese olmamışmıydınız cnım belki bunun cevabını vermişsindir ama kafam öyle dalgınki unutuyorum herşeyi...

evet canım teseyi kaan hoca yaptı.sen kendi doktorunu da ii seç.hayırlısı olsun,hakkınızda.sonucunu haber verirsens sevinirim

tabii veririm canım aslında bende kaan hocayı düşünüyorum ama işte kafam karışıyor bide bizimki tam gelişmemiş hücreler oluyor ya belki kan hoca tecrübesiyle kaliteli sperm bulur diye düşünüyorum ama kafam karışıyor uffff çok sor ya allahım yardımcımız olsun.

tabii veririm canım aslında bende kaan hocayı düşünüyorum ama işte kafam karışıyor bide bizimki tam gelişmemiş hücreler oluyor ya belki kan hoca tecrübesiyle kaliteli sperm bulur diye düşünüyorum ama kafam karışıyor uffff çok sor ya allahım yardımcımız olsun.

canım kaan hoca bu alanda çok ii,başka bir merkezde olsaydı biz yine ona giderdik.Rabbim yardımcınız olsun.

sagol canım inşallah allahım en hayırlı yer neresiyse bizi oraya yönlendirir.

bizde anatoliada ilk denememizi yaptık.azospermi sorunumuz var.ilk deneme pozitif oldu ama düştü.anatolia tavsiye ederim

sagol canım.benim eşimde spermin gelişmemiş halleri bulundu tesede oranın ürologu iyimi.senin adına sevindim.

mrb arkadaşlar memorial de tese ameliyatı yaptıran varmı acaba hiç..birde yaptıran ark eşlerinin fsh degerleri nasıldı yada diger hormonları

Back
X