• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür Ederim

Ablanızın iyileşeceğini biliyordum
Geçmiş olsun
Gebelik zehirlenmesi geçiyor genelde

Hadi gecmis olsun, cok sevindim adiniza.

Benim ablamda yeni dogum yapti bugun 7 inci gunu.
Kendimi sizin yerinize koymustum ve dua etmistim.
Allah yavrucaga bagisladi annesini cok sukur.

Adi ne oldu bebeginizin? Kizmi erkekmi?
Cokk sagolun allah razii olsun. Erkek oldu ablamin koymak istedigi bir isim vardi ama kesin karari ne olacak bilmiyorum cunku daha oglu ile kucaklasamadi ablam bulanduklarindan baska bi sehre sevk edilmisti bebis ise dogum yaptigi sehirde kaldi :(

Oncelikle sunu soylemek istiyorum ki ablam iyi cok sukur.
Dun actigim aci icinde sizden dua istedigim konuya bile fake yorumu yaptiniz ne deyim bilemedim.
Evet garip gelebilir ablam o durumdayken benim kk da olmam belki sacma ama ablam benden km'lerce uzakta baska bir sehirde baska bir hastanede yogun bakimda yatiyordu ve benim dun gitme gibi bir ihtimalim yoktu.! Gitsem bile kendimi yirtsam yine gostermezlerdi annemi bile gecirmemisler yanina.
Ben bos bos oturuyordum MAALESEF. Elimden birsey gelmiyordu.
Bende kk ya girip ablam icin dua istedim sıkıntıdan kafayi yememek icin sizlerle paylastim ama kiminize gore HATAYMIS!

BANA INANIP CANDAN DUA EDEN ARKADASLAR ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN... COK TESEKKUR EDERIM ABLAM BUGUN IYI KONUSABILDIM ONUNLA VE BUGUN YANINA GIDIYORUM INSALLAH O KADAR MUTLUYUM KI SESINI DUYDUGUM ICIN ANLATAMAM..

Geçmiş olsun.. ablan için sevindim..
Amaa senin konularına gelince; kimse fake demedi.. samimiyetsiz buldular.. Ablan zor durumda iken fink fink konu konu üstüne açıyorsun.. Hani herkez yazacak ya birşeyler??
Bak yine ayrı bir konu acmissin.. prim değil de nedir?? Pekala dua istedigin konundan devam edip olayı kapatabilirdin.. bu kadar üzüntü içinde bunlarla ugrasmani hiç doğru bulmadım kusura bakma..

Back
X