Teşekküre gelen hödük.

Aynen ben balık eşim ikizler ama dört dörtlük adamdır benim eşim yav :) Bu ikizler burcu hakkındaki olumsuzlukları okudukça acaba diyorum sonradan mi çıkacak acayiplikleri :) 8 aydır evliyim maasallah bana ideal erkek deseler eşimi tarif ederim hiç dengesizliğini de görmedim. Ben de balığın özelliklerini taşımam artık burçlara inanmamam gerekiyor sanırım.
Konu Sahibi arkadaşım adam hakikaten tam hodukmus. Ama arkadaşım başka derdin mi yok ben olsam çok gulerdim :D
aynen :D hatırlar hatırlar gülerdim ahahaha

Şu burçlarla kafayı bozmayın yahu. Şunu bu yaptı. Bilmemne burcu ya ondan :eek:

Benim eşim de ikizler burcu ama dünyada görebileceğiniz en centilmen en düşünceli insan. Tanımadığı insanlara bile ince davranır. En yakın arkadaşım da ikizler. Kızcağız milleti düşünmekten kendini unuttu. Bu kadar çok hödüğün size rastlamasının eminim başka sebepleri vardır.

aynen :D hatırlar hatırlar gülerdim ahahaha
Ailemle yaşarken bizim mahalleden birisi görüşmek istemişti. Çocuk askerdi maaşı iyiydi. Neyse buluştuk çay içtik ne dese beğenirsin bozuk paralarımızı birlestirelim görüştüğümüz sürece tüm hesapları böyle odeyelim :D Ben bunu her yerde anlatır anlatır gülerim mesela

Kızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya hani :1: Adam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi.:53: İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım :53: Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi.:53: İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı. Bunların hepsi mi böyle ucuz oluyor :53:
Bunlarin hepsi mi ucuz oluyor derken?? Ikizler burclular ucuz degildir hanimefendi, ucuzlari sizi buluyor demek ki.

Ailemle yaşarken bizim mahalleden birisi görüşmek istemişti. Çocuk askerdi maaşı iyiydi. Neyse buluştuk çay içtik ne dese beğenirsin bozuk paralarımızı birlestirelim görüştüğümüz sürece tüm hesapları böyle odeyelim :D Ben bunu her yerde anlatır anlatır gülerim mesela
Ahahaha benim de vaaaar böyle anım
ben biraz tırsak bir insanım da böyle karanlıktan filan korkarım
bir keresinde bir çocukla yeni görüşmeye başladık işte gecenin bir saati mesajlaşıyoruz gece kulağıma cinler fısıldıyor demişti :D bir deee sana cinlerimi gönderirim ders çalışmazsan demişti O.o sonra nasıl iletişimimi keseceğimi şaşırmıştım çocuktan kaçtım resmen topukla arclizzie dedim ahahaha
kaç gün de uyuyamamıştm üstüne:D

Burcu degil de adam hodukmus. Bu gibi durumlarda o pocayi alip kafasina gecirmek lazim.:cool:

Son düzenleme:
Ahahaha benim de vaaaar böyle anım
ben biraz tırsak bir insanım da böyle karanlıktan filan korkarım
bir keresinde bir çocukla yeni görüşmeye başladık işte gecenin bir saati mesajlaşıyoruz gece kulağıma cinler fısıldıyor demişti :D bir deee sana cinlerimi gönderirim ders çalışmazsan demişti o_O sonra nasıl iletişimimi keseceğimi şaşırmıştım çocuktan kaçtım resmen topukla arclizzie dedim ahahaha
kaç gün de uyuyamamıştm üstüne:D
Hahhahah amaniinnnn sen iyi uykusuzlukla yirtmissin ben oyle biriyle gorussem kafayı yerdim herhalde

bi poğaça alıpta yarısını veriyim demek nedemektir ya ben öğrenci halimle arkadaşlarına bunu yapmıyorum :D adam şaka gibiymiş :)

Kızlar işimden hariç hobi olarak uğraştığım başka bir iş daha var. Gönüllüyüm. Bir grubuz ve ne kadar severek yaptığımı hepsi biliyor ama internet üzerinden. Aralarında tanımadıklarım da var. Geçenlerde bir tanesi, hiç konuşmuşluğum yoktu, durduk yere yazdı, biraz konuştuk. O bahsettiğim yerde maaşlı çalışan. Benim o işi sevdiğimi bildiği için bir işini bana verdi. Bende hevesli hevesli saatlerimi harcadım. Gözlerim kulaklarım yoruldu uykusuz kaldım filan ama başarıyla teslim ettim. Teşekkür etmek için ziyarete gelmek istediğini söyledi. Ben de buyur ettim. Gelirken de kahvaltılık bir şeyler getireceğini söyledi. Ben de karnım aç geldim işe ki eli boş gelinmez ya hani :1: Adam geldi, biraz muhabbet, teşekkür filan derken aldığı poğaçayı çıkardı. Size de verebilirim yarısını dedi.:53: İstemem sağ olun dedim ama şoklardayım :53: Bir güzel yedi içti gitti. Gittikten sonra sürekli benimle iletişime geçmeye çalıştı. Ben resmi durdukça yazıyor da yazıyor. Yemek ısmarlamak istediğini söyledi.:53: İşimi severek yaptığımı bana şahsi bir borcu olmadığını söyleyip resti çektim. Daha sonra da yazdıklarına cevap vermeyince vazgeçti. Burcu ne mi dersiniz? İkizler. Boşandığım adiyle aynı. Bunların hepsi mi böyle ucuz oluyor :53:
trajikomik bi olay gerçekten.. üzülerek güldüm istemeden. ne garip insanlar var yahu..

Benim de esim bana daha once acilmis biriydi reddetmistim, iki yil sonra yine ilk defa evlilik teklifini acacak, beni bakirkoye cagirdi, bakirkoy denince akla da bircok guzel yer geliyor, sik da giyindim gittim. neyse meydanda bulustuk, donerciye goturdu, baya da soylendim ama, ne yani donerciye mi didecegiz bilmem ne diye. 2. bulusmada daha iyi bir restorana goturmustu. nasil baslarsa oyle gidiyor ya, arada yemek ismarlamalar bilmem ne oldu tabi 3 yil boyunca ama adam cimri, hele ailesi cimrinin kubu. 3 yil boyunca, nisanlilik da dahil hic hediye almamistir, bir kere bir dogumgunumde almisti, diger ikisini, ogretmenler gunumu, kadinlar gunumu, anneler gunumu, tanisma yildonumumuzu hep mesajla kutlardi, ilginctir hicbirini de unutmaz. onemli olan hatirlamasi imis, o yazdigi mesaj onun icin dunyanin butun ciceklerinden daha degerliymis. cicek hic mi hic almadi. o da basak burcu, basak erkegi de cimri oluyor.

bana da geçen bi ikizler zarf attı faceden..
evli olduğumu bilmiyo tabi..
ben de cevabını verdim..
o da hemen ardından komik, dalga geçen şeyler paylaşmış..
güya takmıyo beni..kendince gurur yapıyo saff..
ama çok sevgiğim ikizler de yok değil hayatımda..
mesela canım kardeşime laf söyletmem ikizler olmasına rağmen..
dengesiz falan ama iy çocukk..:KK53:

Yemeğe götürür aynı tabaktan yiyelim mi diye teklif eder ,ne değişik insanlar ya

Yalnız burclastirmasak durumu

Not: bir ikizler kadını :)

Yav şu ikizler hakkında tam iyi bişeyler düşünmeye başlıyorum küt yine böyle bi konu daha ya burçlara hiç takılmazdım aslında ama son dönemde yaşadıklarım "tak kızım tak, boşuna diilmiş yazılıp çizilenler" diyor. Değişikler hakkaten.

Back
X