• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesekkurler eski arkadas

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
dun uzun zamandir gormedigim bir arkadasimla karsiladtim.bana kilo mu aldin sen dedi.vallahi cok bozuldum.kut diye de soylenmezki.dun ac karnina tartildim 78.8kiloyum.boyum 172.hedefim 65.uzun zamandir artik vereyim su kilolari diyordu.dun yeterince gaza geldim.sagolasin eski arkadas...

yeni topiğin hayırlı olsun:46::46: en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın umarım bencede teşekkurler eski arkadaş, kendi adıma bunlara ek teşekkurler anne,teşekkurler eşim,teşekkurler boy aynaları,teşekkurler olmayan pantalonlar,teşekkurler büyük bedeni olamayan magazalarr onlar olmasa biz halimizden memnunmuş gibi davranmaya devam edecektik..

dun uzun zamandir gormedigim bir arkadasimla karsiladtim.bana kilo mu aldin sen dedi.vallahi cok bozuldum.kut diye de soylenmezki.dun ac karnina tartildim 78.8kiloyum.boyum 172.hedefim 65.uzun zamandir artik vereyim su kilolari diyordu.dun yeterince gaza geldim.sagolasin eski arkadas...

tesekkurler arkadasim.buyuk bedeni olmayan magazalara ic ceke ceke bakmak cok kotu gercekten.senelerdir yasadigim bir durum ams insallah botecek artik

dun aksam saat 7den sonra hkcbisey yemedim.hatta mutfagi toplarken elime bulasan bali bile yalamadim hemen tikadim.simdiii gelelim bugunku hedeflerime:1: 2 Fincan yesil cay ve 4bardak biberiye cayimi icecegim.
2.evdeki o kucuk kahveli sekerlerden yemek YOK

sevgili gunluk
bugun teyzemle disari ciktik.uzerimde kot ve biraz dar bir lacost vardi.teyzecigimin yorumu ''o gobegi hemen erit''abovvvv yandi gulum keten helvam.hemen simdi 100tane gobek hareketi yapiyorum ve ardindan bitki cayimi iciyorum.

bu arada bugun 1saat kadar da yuruyus yaptim.giydigim kiyafetlerde de is yok zaten.yamuk yumuk iyice sisman hantal gosteren seyler.zayiflamaya baslayinca kendime duzgun kiyafetler de alacagim insallah

sevgili gunluk
dun gece karnim inanilmaz acikti.1lokma ekmek ve 1Avuc leblebi yedim.leblebi bana iyi gelmedi sanirim.hic bu kadar kotu olmamistim cunku.bugun aksam yemegini 7de yedim.1tabak semizitu yemegi.biraz tursu ve 2dilim ekmek.cuma sabahini iple cekiyorum.kilomu merak ediyorum

sevgili gunluk dun aksam 7den sonra hicbisi yemedim.iyiydi.bugun yemek saati biraz sarkti.biraz once kalktim sofradan.bide malesef 1dilim baklava ve o kahveli sekerlerden yedim.simdi biberiye cayimi iccem.cuma sabahini 4gozle bekliyorum

Allah beni kahretmesin insallah.biraz once 1tabak yagli kizartmayi mideye indirdim.gunduz de o kahveli sekerlerden 3-4tane yedim.okuzum ben okuz :(((

Allah beni kahretmesin insallah.biraz once 1tabak yagli kizartmayi mideye indirdim.gunduz de o kahveli sekerlerden 3-4tane yedim.okuzum ben okuz :(((

acımasızlık yapma kendine :1: olur bazen kaçamaklar
ama çok olmamak kaydıyla :20: başarılar canım:29:

dagolasin canim.kahveli seker disinda pek abur cubur alislanligim yok.benim detdim yemegi cok yiyorum.ama olacak insallah 65kilya dusecegim

Demekki bazen ise yariyor milletin patavatsizligi :D insallah sonuna kadar gidersin ve o arkadasina kapak olur :23:

sevgili gunluk bugun cok mutluyum.sabah dayanamadim tartildim.veeee 800 gram gitmis.78olmusum.durmak yok yola devam.tesekkurler vucudum seni seviyorum...

Back
X