teşekkürler tevfik sözen

Kızlar başlığa da yazdığım gibi Tevfik hoca Pazartesi gunü saat 10'da TRT1'de canlı yayın konuğu olacak:46::46:

Ya canimm cok sanslisin.atlasmissin bu surecleri. Simdiden hayirli olsun. Fotolarin varsa paylasir msiin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

06crazyim06 izninle topigini kullanıyorum diğerini kapamışlar yeni burnusumla 3 haftayı geride bıraktık acayip şiş olmasına aynaya her bakışımda hayran kalıyorum ve iyiki tevfik hocayı secmisim diyorum :16:

06crazyim06 izninle topigini kullanıyorum diğerini kapamışlar yeni burnusumla 3 haftayı geride bıraktık acayip şiş olmasına aynaya her bakışımda hayran kalıyorum ve iyiki tevfik hocayı secmisim diyorum :16:

tatlım kendi topiğin gibi kullanabilirsin:1: sonuçta burunlarımız aynı doktorun şaheseri dimi ama:16:

Canim resim paylasmiyormussun bende Tevfik beyi düşünüyorum önceki burnun nasildi biraz anlatır misin zor bi burun muydu ? Hangi işlemler yapildi o paylasirsan mutlu olurum:)

tatlım benim önceki burnum bayağı kemerli ve büyüktü aynı zamanda estetik için muayneye gittiğimde kemik eğriliğimin olduğunu da öğrendim hem sağlık hem estetiğe döndü kemer törpülendi ben doğal bir burun istemedim yeterki yüzüme gitsin dedim hafif kavisli ve hafif kalkık bir burun istedim bnim avantajım bana yapılan burun yüzüme inanılmaz yakıştı ifademi mimiklerimi değiştirmedi 2.5 ay oldu ameliyat olalı hala şişliklerim var ama Tevfik hoca inanılmaz ilgili ve işini benimseyerek yapan bir doktor ben sana Tevfik hocaya ameliyat ol ya da olma demem ama ben bu süreci allaha şükür nerdeyse sıfır ağrısız atlattım darısı başına inş.

tatlım benim önceki burnum bayağı kemerli ve büyüktü aynı zamanda estetik için muayneye gittiğimde kemik eğriliğimin olduğunu da öğrendim hem sağlık hem estetiğe döndü kemer törpülendi ben doğal bir burun istemedim yeterki yüzüme gitsin dedim hafif kavisli ve hafif kalkık bir burun istedim bnim avantajım bana yapılan burun yüzüme inanılmaz yakıştı ifademi mimiklerimi değiştirmedi 2.5 ay oldu ameliyat olalı hala şişliklerim var ama Tevfik hoca inanılmaz ilgili ve işini benimseyerek yapan bir doktor ben sana Tevfik hocaya ameliyat ol ya da olma demem ama ben bu süreci allaha şükür nerdeyse sıfır ağrısız atlattım darısı başına inş.
inş canim benim benim de Burnum baya bi sorunlu çok korkuyorum o yüzden tereddüt ediyorum bende hafif kavisli kalkik istiyorum olur mu diye düşünüyorum aylardır arastiriyorum bakalim ne olacak su an ki hali var mi peki canim sitede

Bu arada arkadaşlık isteğini kabul edersen aklima takilan bisey olduğunda sormak isterim :)

inş canim benim benim de Burnum baya bi sorunlu çok korkuyorum o yüzden tereddüt ediyorum bende hafif kavisli kalkik istiyorum olur mu diye düşünüyorum aylardır arastiriyorum bakalim ne olacak su an ki hali var mi peki canim sitede

tatlım benim bu sitede hiç fotom yok paylaşmayı sevmiyorum

06crazyim06 izninle topigini kullanıyorum diğerini kapamışlar yeni burnusumla 3 haftayı geride bıraktık acayip şiş olmasına aynaya her bakışımda hayran kalıyorum ve iyiki tevfik hocayı secmisim diyorum :KK16:
Canım merhaba yazdığınız yorumları okudum teşekkür ederim. Bende Tevfik hocaya burun ameliyatı olmak istiyorum fakat karar vermek çok zor:KK64: rica etsem resim paylaşabilirmisin yada resmin varsa nasıl bakabilirim

Back
X