teselliye ihtiyacım var..

gezegen_gevezesi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
43
0
16
Balıkesir
selam kızlar cuma günü kontrolümüz vardı doktorumuz herşeyin çok güzel olduğunu çok güzel geliştiğini söyledi fakat bebeğimin beyin boşluklarından biri diğerine göre çok az daha büyükmüşdoktorum önemsiz ve doğuma kadar düzelebilicek bişey olduğunu söyledi fakat yine de biraz üzüldüm aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan yada duyan varmı teselliye ihtiyacım var..

Merhaba arkadaşım. Öncelikle Allah'ım sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip eylesin inşallah. Böyle birşey duymadım ama doktorunuz herhangi olumsuz bir duruma yol açmayacağını söylemiş.hiç moralinizi bozmayın.bir sıkıntı olsaydı sizi mutlaka bilgilendirirlerdi diye düşünüyorum. Eğer içinizde herhangi bir şüphe varsa başka bir doktora daha danışailirsiniz. Doğuma kadar düzelir dediyse doktor,daha önce de böyle bir vakayla karşılaşmış demektir ki size bir sorun olmayacağını söylemiş. İçinizi ferah tutun.Allah'a dua edin.içiniz huzursuzsa başka bir doktora daha danışın isterseniz.

çok teşekkür ederim doktoruma çok güveniyorum aslında dediğiniz gibi sıkça görülen bi durummuş fakat yinede endişeleniyo insan rabbim hepimizi meleğine sağlıkla kavuştursun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…