- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi safiyesercan
-
aynı renk miydi yani lacivert miydi elbise siz nerden aldınız :)
kızlar kuzenimin düğünü için abiye elbise alacam fakat daha önce hiç almadım böyle abiye tarzı elbise falan burdaki mağazalara baktım fiyatlar pahalı geldi netden almaya karar verdim bu elbiseler bütçeme uygun
düğün ağustosda ama iş dolasıyla şehir dışına çıkacam şimdiden almam gerekiyor
kapalı olarak ilk kez yakınımın düğününde elbise giyecem sevgilim ve ailesi de orda olacaklar :) galiba bu yüzden biraz önemsiyorum bu abiye işini :) abiye tarzı boncuklu abartılı ağır elbiselerden hoşlanmıyorum daha sade şeyleri seviyorum bu resimdekileri kafama koydum
ama çevremdeki herkes farklı bişey söylüyor bu yüzden kk kızlarına sormalıyım dedim gelin görün ki bu işin içinde çıkamadım sizce hangisi daha güzel 1.73 boyundayım uzunum yani zayıfım sizce hangi model uygun durur ? fikirleriniz önemli benim için
Eki Görüntüle 1146423 Eki Görüntüle 1146426 Eki Görüntüle 1146425
Eki Görüntüle 1146424 Eki Görüntüle 1146428 Eki Görüntüle 1146429
Eki Görüntüle 1146430 Eki Görüntüle 1146431 Eki Görüntüle 1146432
Eki Görüntüle 1146433
Ben samsundan aldim.yazdigim iletildimi size bilmiyorum tekrar yazayim dedin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada 6 çok klasikleşti herkeste varevet o da hoş bir model :)
2 numarayi begenen bi ben varim sanirimhemde cok
Begendim :))
tşk ederim canm ama o kısa gelir diye eledim onu :)Canım ben 9 numarayı çok beğendim :)
2 ve 4 ü beğendim ben de...
pembe olan 7 çok cici :)
Ben de ikiyi begendim :)
Ben 4 ü cok begendim. Keske banada yakissa bu tarz elbiseler :))
Ya nebilim, daha cok spor/hippie tarzinda giyindigim icin yakistiramiyorum kendime...neden yakışmaz Ki ? :44:
tşk ederim gördüm tozlu giyimim magazasnda mı aldnz :) bu net de tozlu giyimcom da bu ürün
Ben 2numarayı çok sevdim benim de kaynım evlenecek iki numaralı elbiseyi hangi diteden buldun bayıldım onsk
bende kapalıyım canım kapanalı 10 ay oldu. ben 2 numaralı kıyafeti çok beğendim hem sade hem şık :) bende sade severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?