• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettür abiye önerisi

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar merhaba. Yakın akrabama abiye bakıyoruz internetten. Tesettür abiye arıyoruz. Ama çok fazla sıte bilmiyoruz. Modanısa, tozlu falan Baktık daha fazla sitelere de baktık. Sizin bildiğiniz uygun fiyatlı siteler varmı tesettür abiye satışı yapan. Aylardır bakıyoruz daha bulamadık. Site önerir misiniz

Arkadaşlar merhaba. Yakın akrabama abiye bakıyoruz internetten. Tesettür abiye arıyoruz. Ama çok fazla sıte bilmiyoruz. Modanısa, tozlu falan Baktık daha fazla sitelere de baktık. Sizin bildiğiniz uygun fiyatlı siteler varmı tesettür abiye satışı yapan. Aylardır bakıyoruz daha bulamadık. Site önerir misiniz
fulyan çok güzel bence hem kesimi ve kumaşları çok kaliteli özellikle puanne marka elbiseleri çok güzel

Kayra ua bakabilirsin bende reklami çikan tesettürisland a da bakın.tozlu bana hiç kaliteli gelmiyor.
Sefamerve ye de bakabilirsin.
Armine tekbir setrems gereksiz yere pahali.

Niçin internetten bakıyorsunuz?
Mağazadan alma imkanınız yok mu?

Abiye olarak bakabileceğiniz çok fazla site yok bence...
Hepsiburada'da belki vardır diye düşünüyorum, veya özel dikim yerlerin siteleri olabilir.

Modanisa ve e tesetture bakabilirsin. E tesetturden kayranin abiyesini yetmis liraya almisligim var zamaninda.

Arkadaşlar dediğiniz yerlere baktım da hepsine bakmışız ya=( küçük bir ildeyiz . Getirenlerde hep aynı getiriyor zaten. Nu yüzden netten bakıyoruz . Kimisi pahalı kimisi basit. Akrabam ceketli düz inen bir abiye takım giyiyor. Hafif kilolu çünkü. Düz elbise giyince belli olur kalça falan diye

Back
X