Tesettür elbiSe

EDAN

İçimdesin BeBeĞiM
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
2.549
83
image.jpg
Önceliğim buna benzer yelek arıyorum Yelek uzun tunik Gömlek tesettüre uygun be uygun fiyata Kıyafet arıyorum takaslıkta olabilir

Son düzenleme:
Konuma bakabilirsiniz

image.jpg
Nişan ve düğün var temiz ve uygun fiyat boydan elbisesi olan resim atabilirmi şimdiden teşekkürler
Tekrar merhaba canım bit pazarına bakarken gördümde elimde şık bir etek pantolon var 38 beden 20 tl üstüne belki bişey uydurabilirsen diye resmini gönderiyorum beğenirsen haberleşiriz

Benim var sadece 1 kere giydim ama 36 beden eğer bedeni olursa atayım foto markası kayra

Canım elimde çok güzel bi elbise var sadece 1 kere abimin düğününde giydim. Tertemiz 40 beden 3 ay önce 300 tlye aldım istersen sana foto atarım tertemiz olduğu için beğenirsin. Sen begenrsn fiyatta anlaşırz

Canım hala arıyomusun arıyosan bende 38_40 bedene uygun nar çiçegi kırmızı arası payetli elbise var arıyosan eger resim gönderebilirim

Resim
Canım elimde çok güzel bi elbise var sadece 1 kere abimin düğününde giydim. Tertemiz 40 beden 3 ay önce 300 tlye aldım istersen sana foto atarım tertemiz olduğu için beğenirsin. Sen begenrsn fiyatta anlaşırz
resim atabilirmisiniz cnm

Nişan ve düğün var temiz ve uygun fiyat boydan elbisesi olan resim atabilirmi şimdiden teşekkürler
Merhabalar hala kıyafet arıyorsanız 38-40 bedene uygun saks mavisi ve siyah renkte abiye boydan elbisem var sadece kına eğlencem yapılırken bir saat giydim.kolları Dökümlü ve sifondu icine astar diktirdim beğenirsiniz uygun bir fiyata verebilirim.

Merhabalar hala kıyafet arıyorsanız 38-40 bedene uygun saks mavisi ve siyah renkte abiye boydan elbisem var sadece kına eğlencem yapılırken bir saat giydim.kolları Dökümlü ve sifondu icine astar diktirdim beğenirsiniz uygun bir fiyata verebilirim.
Hepinize ayrı ayrı tşk ederim fakat çocuklarımdan pek fırsat bulamıyorum size zahmet resim atın öyle karar veriyim

Sdd

Eklentiler

• IMG-20150822-WA0025-1.jpg
    IMG-20150822-WA0025-1.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 101

Eklentiler

• 20150823_123120.jpg
    20150823_123120.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 96
unnamed.jpg bendeki kıyafet bunun aynısı canım doğumdan sonra çok kilo alınca kaldırdim giyemem diye. Beğenirsen yanında hiç kullanılmamış aynı renkte şal da var

X