Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm benim elbise türü arıyorum teşekkür ederim ilgin içinEki Görüntüle 1605931
Tekrar merhaba canım bit pazarına bakarken gördümde elimde şık bir etek pantolon var 38 beden 20 tl üstüne belki bişey uydurabilirsen diye resmini gönderiyorum beğenirsen haberleşiriz
resim atabilirmisiniz cnmCanım elimde çok güzel bi elbise var sadece 1 kere abimin düğününde giydim. Tertemiz 40 beden 3 ay önce 300 tlye aldım istersen sana foto atarım tertemiz olduğu için beğenirsin. Sen begenrsn fiyatta anlaşırz
Merhabalar hala kıyafet arıyorsanız 38-40 bedene uygun saks mavisi ve siyah renkte abiye boydan elbisem var sadece kına eğlencem yapılırken bir saat giydim.kolları Dökümlü ve sifondu icine astar diktirdim beğenirsiniz uygun bir fiyata verebilirim.Nişan ve düğün var temiz ve uygun fiyat boydan elbisesi olan resim atabilirmi şimdiden teşekkürler
Hepinize ayrı ayrı tşk ederim fakat çocuklarımdan pek fırsat bulamıyorum size zahmet resim atın öyle karar veriyimMerhabalar hala kıyafet arıyorsanız 38-40 bedene uygun saks mavisi ve siyah renkte abiye boydan elbisem var sadece kına eğlencem yapılırken bir saat giydim.kolları Dökümlü ve sifondu icine astar diktirdim beğenirsiniz uygun bir fiyata verebilirim.
merhaba 38 40 beden gıyıyorsanız konuma bakın lutfenNişan ve düğün var temiz ve uygun fiyat boydan elbisesi olan resim atabilirmi şimdiden teşekkürler