Tesettür(etek ,gömlek ,elbise ,eşarp )44,46,40beden

hadı bakalım hayırlı satıslar sana keşke bedenlerımız aynı olaydı baya bı alısverıs yapacaktık nasib arrtık

Canim esrplarin markasi fiyati nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baştaki aker cnm (20tl)küçük küç kareli renkli eşarp arancıa (25tl)yeşilli turunculy pembeli eşarp bonasera (35tl),cnm bunlar ipek ,kırmızılı siyahlı eşarp vakko 30tl
1.yada 2.sayfada kahveli kremli sarar marka eşarp var 25tl,
Mavi olan eşarp gostry mi neydi bir marka oda ipek ,etiketini yırtmıştım ama(20tl)
Sarılı kahveli eşarp yazlıktır (15)tl

Bu sarar marka olan eşarp

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 49
Tesettür elbise eşarp arayanlar kaçırmasın bu fiyatlara normal mağazalarda bulamasdınız ,hepsi çok kaliteli ürünler ;)

Cnmcım ever üstteki kahveli kremli eşarp sarardır,25tl ye veriyorum

Çok hoş eşarp..parası da çok uygun ama rengi bana göre çok açık..katladığım zaman yüz çevreme gelen bölümlerde açık renk olursa yüzüm soluk gibi görünüyor:(( onun için eşarp alırken buna dikkat etmeye çalışıyorum mecburen..ilgilendiğin için teşekkür ederim canım..sana hayırlı satışlar..

Çok hoş eşarp..parası da çok uygun ama rengi bana göre çok açık..katladığım zaman yüz çevreme gelen bölümlerde açık renk olursa yüzüm soluk gibi görünüyor:(( onun için eşarp alırken buna dikkat etmeye çalışıyorum mecburen..ilgilendiğin için teşekkür ederim canım..sana hayırlı satışlar..

Tamam canm sağolasın ,1@.sayfadada bir tane vakko var kırmısılı siyahlı onada bak isterden

Gel vatandaş gelll ;)kapanın elinde kalıyor ;)müthiş indirimler varrr,eşarplar elbise etek beyenin indirim yapim :52:

Back
X