arkası full düğme inen varya alt sırada o üst sırada da en sonda ki elinde çiçekli olan bence o baştakini falan düşünme boyun kısaaysa
hem arkası hem önü düğmeli nasıl dururki her yerden düğme çıkmış demezlermi
Önü düğmeli modeli çok zarif buldum şahsen.
Minyonsanız, etek ucu dantelini ya hiç kullanmayın ya da dar tutun sizi daha kısa gösterir.
Bu sene belde pırıltılı kemeri olan modellerde çok moda.
O tipte bir modelde düşünebilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun.
yok iki tarafıda düğme olmasın tabi ki yani iki modeli beğendim ben ya arkadan ya önden olsun düğme arkaya bağcık olur ama düğme arkada olursa önün düz hakim yaka olur ama bence etek ucuna dantel boyun kısaysa güzel durmaz düz kumaş dahagüzel durur ve uzun gösterir
ilk modeli daha çok begendim türbanını falan...
Canım hayalinde ne varsa onu giymelisinherşeyden önce ,
Hayalindeki gelinlik hangisiyse, içine hangisi siniyorsa onu giy.
Bedeni bölen ve eninegiden her detay vücudu böler, ondan kısa gösterir.
Yüksek ve platform topuk tavsiye ederim, etek ucu dantel istiyousan da biraz dar tut bence.
Bu işler zevk işi, herkesin ki farklı.
Mesela bir arkadaş ilk gelinliği beğenmiş, bende onu hiç beğenmedim.
O yüzden kendi içine sineni bulmalısın.
Bende tesettürlüyüm inşallah haziranda düğünüm var önümüzdeki hafta sonu gelinlik bakmaya gidicem inşallah. yüklediğin gelinlik resimlerini çok beğendim :) Eki Görüntüle 958270 yüklemeye çalıştığım (inşallah yüklenmiştir :) ) gelinliğin tesettüre uygun halini düşünüyorum. inşallah hersey gönlümüzce olur. hatta üst kısmı şöyle olabilir Eki Görüntüle 958271
çok haklısın ama inan kendim karar vermekte çok zorlanıyorum basit durmasında istiyorum sade hoş olsun istiyorum ama gelinlik oldugu belli olsun kendini göstersinde istiyorum karmakarışık bişiler işte15 cm topuklu giyicem bi anda fırlıcam ya belki o zaman dantel sıkıntım olmaz
ekledigin modeller çok hoş nette görmüştüm artık model araştıra araştıra gözüm döndü kız benimama benim iki düğünüm olcak arkası uzun modellerde kararsızım kirlenme ihtimali yüksek olucak ya dış çekim falan
haklısın ben kirlenme olayını düşünmemiştim... bende arkası uzun istiyorum tek düğünüm olcak inşallah kirletmem:)
önü düğmeli model çok şıkmış
ilk sıranın sonundaki
5,7 ve 9'u beğendim. Hayalinizdeki gelinliğe kavuşursunuz inşallah.
önü arkası düğmeli olan çok güzel diğerlerini beğenmedim bide lütfen göz yoran şeyler yaptırmayın türbana yaakışır sadelikte zariflikte olun saçma sapan süsler türbanı basitleştiriyo hiç hoş olmuyo be abartıyı hiç bi geline yakıştırmıyorum ama türbanlıda ayrı bi abes duruyo basit oluyo sade ve zarif olun makyajdada takıda ve özelliklede şu duvak tac olayında
kızlar minyon tipliyim boyum çok uzun değil gelinlik seçimime bir türlü karar veremedim bana yardımcı olurmusunuzalt üst değişiklik yapılabilir ama karar vermekte zorlanıyorum etek ucu dantelini mutlaka istiyorum çok hoş duruyor önü düğmeli olursa arkası nasıl olmalı sizce arkası düğmeli ve ipli modeller çok hoşuma gidiyor hepsi netten alıntı fotolardır bu arada...
Eki Görüntüle 958249 Eki Görüntüle 958250 Eki Görüntüle 958251 Eki Görüntüle 958252 Eki Görüntüle 958253 Eki Görüntüle 958254 Eki Görüntüle 958255 Eki Görüntüle 958256 Eki Görüntüle 958258 Eki Görüntüle 958257
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?