Gelinlik Modelleri Tesettür gelinlikler hangisi daha güzel sizce?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar minyon tipliyim boyum çok uzun değil gelinlik seçimime bir türlü karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz alt üst değişiklik yapılabilir ama karar vermekte zorlanıyorum etek ucu dantelini mutlaka istiyorum çok hoş duruyor önü düğmeli olursa arkası nasıl olmalı sizce arkası düğmeli ve ipli modeller çok hoşuma gidiyor hepsi netten alıntı fotolardır bu arada...

arkası full düğme inen varya alt sırada o üst sırada da en sonda ki elinde çiçekli olan bence o baştakini falan düşünme boyun kısaaysa

Önü düğmeli modeli çok zarif buldum şahsen.
Minyonsanız, etek ucu dantelini ya hiç kullanmayın ya da dar tutun sizi daha kısa gösterir.
Bu sene belde pırıltılı kemeri olan modellerde çok moda.
O tipte bir modelde düşünebilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun.

hem arkası hem önü düğmeli nasıl dururki her yerden düğme çıkmış demezlermi

yok iki tarafıda düğme olmasın tabi ki yani iki modeli beğendim ben ya arkadan ya önden olsun düğme arkaya bağcık olur ama düğme arkada olursa önün düz hakim yaka olur ama bence etek ucuna dantel boyun kısaysa güzel durmaz düz kumaş dahagüzel durur ve uzun gösterir

etek ucu danteli neden kısa gösteriyor anlamadım ben ya :26: gittigim gelinlikçilerde denediğim modellerde hep vardı hiç kimse kısa gösterdi gel şunu deneyelimde demedi bana dediğin modelde bir gelinlik varsa resmini gösterebilirmisin bana

ama o dantellerde çok hevesim var benim yaaaaa

ilk modeli daha çok begendim türbanını falan...

benimde kardeşim öyle bişey giyme diyor dantelli zarif olsun diyor

Canım hayalinde ne varsa onu giymelisinherşeyden önce ,
Hayalindeki gelinlik hangisiyse, içine hangisi siniyorsa onu giy.
Bedeni bölen ve eninegiden her detay vücudu böler, ondan kısa gösterir.
Yüksek ve platform topuk tavsiye ederim, etek ucu dantel istiyousan da biraz dar tut bence.
Bu işler zevk işi, herkesin ki farklı.
Mesela bir arkadaş ilk gelinliği beğenmiş, bende onu hiç beğenmedim.
O yüzden kendi içine sineni bulmalısın.

Bende tesettürlüyüm inşallah haziranda düğünüm var önümüzdeki hafta sonu gelinlik bakmaya gidicem inşallah. yüklediğin gelinlik resimlerini çok beğendim :) yüklemeye çalıştığım (inşallah yüklenmiştir :) ) gelinliğin tesettüre uygun halini düşünüyorum. inşallah hersey gönlümüzce olur. hatta üst kısmı şöyle olabilir

çok haklısın ama inan kendim karar vermekte çok zorlanıyorum basit durmasında istiyorum sade hoş olsun istiyorum ama gelinlik oldugu belli olsun kendini göstersinde istiyorum karmakarışık bişiler işte 15 cm topuklu giyicem bi anda fırlıcam ya belki o zaman dantel sıkıntım olmaz

ekledigin modeller çok hoş nette görmüştüm artık model araştıra araştıra gözüm döndü kız benim ama benim iki düğünüm olcak arkası uzun modellerde kararsızım kirlenme ihtimali yüksek olucak ya dış çekim falan

haklısın ben kirlenme olayını düşünmemiştim... bende arkası uzun istiyorum tek düğünüm olcak inşallah kirletmem:)

önü düğmeli model çok şıkmış
ilk sıranın sonundaki

önü arkası düğmeli olan çok güzel diğerlerini beğenmedim bide lütfen göz yoran şeyler yaptırmayın türbana yaakışır sadelikte zariflikte olun saçma sapan süsler türbanı basitleştiriyo hiç hoş olmuyo be abartıyı hiç bi geline yakıştırmıyorum ama türbanlıda ayrı bi abes duruyo basit oluyo sade ve zarif olun makyajdada takıda ve özelliklede şu duvak tac olayında

haklısın ben kirlenme olayını düşünmemiştim... bende arkası uzun istiyorum tek düğünüm olcak inşallah kirletmem:)

inşallah canım yaa bende arkası uzun giymek isterdim ama işte offf :))
önü düğmeli model çok şıkmış
ilk sıranın sonundaki

evet herkes onu çok beğeniyor

5,7 ve 9'u beğendim. Hayalinizdeki gelinliğe kavuşursunuz inşallah.

3ünden birleştirip çok hoş gelinlikler çıkabilir

haklısınız bende sadelikten yanayım bu yüzden çok düşünüyorum işte bi türlü model oturtamıyorum kafamda

canım bence 5 numara çok zarif bir gelinlik.. bende nette araştırdığımda o modeli gözüme kestirmiştim.. önümüzdeki hafta onu diktirebileceğim iyi bir terzi arayışına gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…