• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür giyim hakkındaki herşeyi burda paylaşalım (resimli resimsiz)

şimdiden hayırlı olsun topiğin.hayırlı paylaşımlar olur inşallah..bende düşünenlerdenim bide sanırım hiç hesapta yokken üniye gidicem bu sene hazır üniye başlarken kapaniyim diyorum ama henüz tık yok...:(

şimdiden hayırlı olsun topiğin.hayırlı paylaşımlar olur inşallah..bende düşünenlerdenim bide sanırım hiç hesapta yokken üniye gidicem bu sene hazır üniye başlarken kapaniyim diyorum ama henüz tık yok...:(

teşekkür ederim canım :)inşallah yakın zamanda gerçekleştirirsin üniversiteye gitmeden kapanman bencede iyi olur gibi çünkü okulda ertelemen söz konusu şimdiden hayırlı olsun bende kapanalı 2 ayı geçiyor daha yeniyim yani:69:

selam canim bende kapaliyim uzun zamandir eger kapanacaksan sende ne olur oyle renkli renkli daracik kotlarla gezme ben cok uzuluyorm boyle kapalilara ozaman kapali olunmuyo biliyosun.boyle kapalilar acik bayanlardan daha cok dikkat cekiyor,boyle bir kactane cikiyo sonra butun teseturlulerin de adi cikiyor,hayirli olsun canim :))):nazar:

herkese teşekkürler buarada ben resim eklemeyi unuttum ya ama herkes eklesin işte pardesü eşarp kombin ne isterse bende eve gideyim ekliycem inşallah birbirimize fikir vermiş oluruz:17:

böyle bir konuya çok ihtiyacım vardı kızlar süpersiniz
bilgisayarım sürekli donuyo o yüzden sık giremiyorum ama
sizlere bir sorum olacak nolur yardım edin bana
şimdi ben yakında alışverişe çıkıcam toptan bütün eksiklerimi alıyım diyorum
ve artık giyim şeklimi de değiştirmek istiyorum
nasıl desem ben hep tunik pantolon giyerdim ve tuniklerin boyu da kısa olurdu
tatilde pek biyere gitmediğim için kıyafet pek sıkıntı olmadı ama artık dersanem açılıyo
ben eskisi gibi giyinmek istemiyorum ne biliyim artık güzel etekler falan da alıyım diyorum ama bir taraftan da çok büyük işi olmasını istemiyorum hem spor olsun hem de ciddi anlamda tesettürü sağlasın
bunun için baktım biraz armineye falan kaplar var pardesüler var pardesü giyemem daha şimdiden ya da bilmiyorum giysem mi ki :D ben hep böyle kararsız kalıyorum işte
kaplara gelince acaba dizimin biraz altında alıp pantolon giymeye devam mı etsem diyorum
ya da şu feraceler varmış onların çok güzel modellerini gördüm onlardan mı alsam diyorum bu sefer de nasıl giyicem onu dersaneye giderken falanherkes şimdiden ağır olur tarzı laflar ediyo
çoook uzun yazdım biliyorum ama
derdime bir çare kızlar be=))

kızlar bu pardesüyü almak istiyorum Arminenin online sitesinde var bu eşarbı da yine Armine den netten aldım nasıl sizce $uyuyu.webp*****$bhjnjhn.webp

böyle bir konuya çok ihtiyacım vardı kızlar süpersiniz
bilgisayarım sürekli donuyo o yüzden sık giremiyorum ama
sizlere bir sorum olacak nolur yardım edin bana
şimdi ben yakında alışverişe çıkıcam toptan bütün eksiklerimi alıyım diyorum
ve artık giyim şeklimi de değiştirmek istiyorum
nasıl desem ben hep tunik pantolon giyerdim ve tuniklerin boyu da kısa olurdu
tatilde pek biyere gitmediğim için kıyafet pek sıkıntı olmadı ama artık dersanem açılıyo
ben eskisi gibi giyinmek istemiyorum ne biliyim artık güzel etekler falan da alıyım diyorum ama bir taraftan da çok büyük işi olmasını istemiyorum hem spor olsun hem de ciddi anlamda tesettürü sağlasın
bunun için baktım biraz armineye falan kaplar var pardesüler var pardesü giyemem daha şimdiden ya da bilmiyorum giysem mi ki :D ben hep böyle kararsız kalıyorum işte
kaplara gelince acaba dizimin biraz altında alıp pantolon giymeye devam mı etsem diyorum
ya da şu feraceler varmış onların çok güzel modellerini gördüm onlardan mı alsam diyorum bu sefer de nasıl giyicem onu dersaneye giderken falanherkes şimdiden ağır olur tarzı laflar ediyo
çoook uzun yazdım biliyorum ama
derdime bir çare kızlar be=))
canım Armine klasiktir genelde..spor istiyosan Kayra ya bak ve lc waikiki nin online sitesi var istemediğin kadar etek ve tunik var biz ordan alıyoruz sen de bi göz at istersen

canım Armine klasiktir genelde..spor istiyosan Kayra ya bak ve lc waikiki nin online sitesi var istemediğin kadar etek ve tunik var biz ordan alıyoruz sen de bi göz at istersen

tamam kayraya da bakayım
evet lcw ye gittiğimde görüyodum da hiç alasım gelmiyodu
onlara da bakarım sağol canım=)

buarada yeni topigin hayırlı olsun canım:71: umarım önceki gibi talihsizlik yaşanmaz ya,okadar alışmıştım oraya:43:

kızlar bu pardesüyü almak istiyorum Arminenin online sitesinde var bu eşarbı da yine Armine den netten aldım nasıl sizceEki Görüntüle 238489 *****Eki Görüntüle 238490

kumrucum senin laci pardesün ne durumda? sölemişmiydim bilmiyorum ama bende haki rengini almıştım daha giymek kısmet olmadı,malum Ramazan olunca dışarı filan çıkılacak gibi değil sıcaktan.
buarada bu pardesü benimde ilgimi çekmişti,kargocuyu bekletip denediğimde düğme yerleri filan yamuk yumuk durdu geri verdim.hoş değil canım tavsiye etmem:96:

Back
X