• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür giyim hakkındaki herşeyi burda paylaşalım (resimli resimsiz)

Tansel34 canım yeni kapanıyorsan şal bağlaya bilirsin çok hoş şallar var..üstelik eşarptan daha kolayu şekil alıyor bir süre alışana kadar böyle idare edebilirsin.
Hırkalar falanda baya kurtarıcı..

canım nette baktım ama pek faydası olmadı rica etsem bahsettiğin tarzda şal bağlamaya dair foto bulursan bana gönderir misin ?

hmmm tatlım Serra's Alternative Wardrobe blog var ordan bakabilirsin nasıl bağlanıyor..

Teşekkür ederim inescim :71:

aa evet kışın soğuktan korunmak için bu tarz bağlıyorum ben zaten başımı. ama tabi kapalı alana girince açıyorum. bu tarz bi girişimde bulunursam çevrem yadırgar mı acaba. :18: kimse kırılıp gücenmesin lütfen ama bazen tesettür tarzlarını eleştirenler de oluyor :(

o kadar çok konuşan var ki sen kendini rahat iyi hissediyorsan millet ne derse desin boşver çünkü senin bir doğrun var..:69:

minik gümüş renkli çengelli iğneleri kullanabilirsin kaç yıldır kullanıyorum hiç zarar vermiyo..ama sarı renkli olanlar çok dandik kullanma

Merhaba sn.ines eminmisiniz cevremdekilerde aynı seyde sıkayetcı. cengelli igneleden esarplar tiftik tiftik oluyor dıye.Dimyata prince giderken evdeki bulgurdan olmıyak hesabı.
yinede tesekkurler..

Birde uzun salaş etekler arıyorum ama hiicc karsıma cıkmadı sızın gozünüze ilişdımı.lcw de desenlı cıceklı etekler 34 tl cıvarı ıdı. bırazda duz renkler olmalı diye düsünüyorum...

iyi gunler

gulperi ben yıllardır kullanıyorum belkı esarplarımın cogu ıpek hıc boyle bır sorunla karsılasmadım..

selam hanımlar birşey sormak istiyorum.kayra nın ürünlerini satan istanbulda anadolu yakasında neresi var? biliyormusunuz?

istanbulda subesini bulamadım ama bazı mağazalara belli modelleri yolluyorlarmıs..
Bu arada kayranın yakında kayrashop sıtesı acılacakmıs artık ordan alısverıs yaparız..

kızlar ben kapalı değilim ama ama kapalı giyinirim
hani pantolonlarımın üzerine tunikler hırkalar falan..
kayrayı geçenlerde keşfetmiştim
baktım sizler mağaza bilgilerini soruyorsunuz
kayranın facebook taki sayfasında bütün bilgiler var
hangi mağazalarda ürünler var
ürün resimleri yorumlar bilgiler vs.
oradan bulabilirsiniz aradığınız mağaza bilgilerini :34:

selam canim bende kapaliyim uzun zamandir eger kapanacaksan sende ne olur oyle renkli renkli daracik kotlarla gezme ben cok uzuluyorm boyle kapalilara ozaman kapali olunmuyo biliyosun.boyle kapalilar acik bayanlardan daha cok dikkat cekiyor,boyle bir kactane cikiyo sonra butun teseturlulerin de adi cikiyor,hayirli olsun canim :))):nazar:

CANIM doğru söylüyorsun.Amaç dikkat çekmemek zaten.TESETTÜRLÜYÜM diye ortada geziyorlar halbuki daha çok dikkat çekiyorlar.Kendimizi kötü gözlerden korumamız lazımken daha çok dikkatleri üzerimize çekiyoruz.Bunun da kötü sonuçlarını gün geçtikçe daha çok görüyoruz.

kızlar kusura bakmayın lütfen alakasız olacak ama foruma islami, yaşamla ilgili bir soru konusu açmak istiyorum hangi bölüme açmam gerektiğini bilemedim:( tavsiyeniz var mı ?

kızlar ben de kapanmayı istiyorum ama başörtüsünü bağlamayı bir türlü beceremiyorum arkasının düzgün bir şekilde durması için başörtüsünün altına ne koyuyorsunuz

kızlar ben de kapanmayı istiyorum ama başörtüsünü bağlamayı bir türlü beceremiyorum arkasının düzgün bir şekilde durması için başörtüsünün altına ne koyuyorsunuz

Düzgün durması için topuzuna küçük yemenilerden (tülbent) sarabilirsiniz.
Topuzun çok büyük olması pek doğru değil, orta karar bir şey hem daha zarif ham daha uygun.:34:
Bir de kaymayan bonelerden kullanırsanız daha rahat edersiniz.
Hayırlı olsun bu arada

Ben topuz yapıyorum saçımı yukarıdan toplayıp başörtü sarıyorum sonra bone takıyorum. genelde başörtüsü düzgün ve yüksek duran herkez böyle yapıyor...[/B]

Back
X