• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür giyim hakkındaki herşeyi burda paylaşalım (resimli resimsiz)

:71: topic'in hayirli olsun guzelim, hayirli payla$imlar dilerim :71:

ayrica, zannedersem sen yeni kapandin, Allah kabul etsin guzelim, ba$ ortunu hayirlisi ile ta$imani nasip etsin yuce yaradan.

Eki Görüntüle 238608 Eki Görüntüle 238616
bahsettiklerim yukardakiler gibi ya da etek bluz da olabilir artık bir karar vermek istiyorum:26:

merhaba arasında dağlar kadar fark var ama soldakini tercih etmeyeceksen karşısında ki bence o olmamalı yani tamam ilk etapta belki zorlanabilirsin ama uzun şık ve sade dikkat çekmeyen pardesü çok fatih mağazalarına bakabilirsin armine de tekbir de çok şık şeyler yok ben beğenmedim ama fatih in diğer mağazalarına bakabilirsin hem giysi hemde ferace yönünden oldukça hoş şeyler var. amaç başörtüsü değil aslında önemli olan tüm hatlarını gizlemek bu benim fikrim bende 4 yıldır tesettürlüyüm elhamdülillah çok rahatım nice yıllar açık gezerek ahiretimi etkilemişim ara ara bende kap giyindim ama uzun zamandır giymiyorum zira altına pantolon giymek gerekiyor etek hoş olmuyor altına ama o zaman açık insanlardan pek farkımız kalmıyor maalesef neyse oldukça uzun yazmışım son karar senin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah tesüttürü Amin:)

buarada yeni topigin hayırlı olsun canım:71: umarım önceki gibi talihsizlik yaşanmaz ya,okadar alışmıştım oraya:43:

teşekkür ederim arkadaşım ama islami konulara girip tartışma ortamı yarattık sanırım o yüzden kapandı bu sefer daha dikkatli olacağız inşallah :)

:71: topic'in hayirli olsun guzelim, hayirli payla$imlar dilerim :71:

ayrica, zannedersem sen yeni kapandin, Allah kabul etsin guzelim, ba$ ortunu hayirlisi ile ta$imani nasip etsin yuce yaradan.

eveeetttyeni sayılır eskidim bile 3 ay olcak neredeyse yada oldumuki:17: güzel duan için amiiinnnnnn diyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin layığıyla yapmayı:77:

yazın ihramla gezmeye çok alıştım öyleki pardesü istemez oldum kışın napıcam bilmiyorum ama fikir açısından kışlık modellerin resimlerini koyarsanız hepimiz örnek alırız benim daha kışlık pardesüm yok varda çok dar acıkken giyiyordum şimdi nasıl birşey alsam bilemiyorum çok uzun alsam kışın çamur olurmu paçaları falan bilemedim:69:

canım benim gerçektende ikisi arasında dağlar kadar fark var,ama sanırım gönlün sağdakinden yana:31:
dershane açısındansa eğer zamanla herkezin gözleri alışır meraketme:71:

evet o yüzden pek sıcak bakmıyodum aslında çook istiyorum öyle giyinmeyi ama ortam beni uzaklaştırıyo
gerçi dersanede görmüştüm öyle giyinen, hiç de garipsemedim çok tatlı duruyodu hatta ama işte ben:(..

merhaba arasında dağlar kadar fark var ama soldakini tercih etmeyeceksen karşısında ki bence o olmamalı yani tamam ilk etapta belki zorlanabilirsin ama uzun şık ve sade dikkat çekmeyen pardesü çok fatih mağazalarına bakabilirsin armine de tekbir de çok şık şeyler yok ben beğenmedim ama fatih in diğer mağazalarına bakabilirsin hem giysi hemde ferace yönünden oldukça hoş şeyler var. amaç başörtüsü değil aslında önemli olan tüm hatlarını gizlemek bu benim fikrim bende 4 yıldır tesettürlüyüm elhamdülillah çok rahatım nice yıllar açık gezerek ahiretimi etkilemişim ara ara bende kap giyindim ama uzun zamandır giymiyorum zira altına pantolon giymek gerekiyor etek hoş olmuyor altına ama o zaman açık insanlardan pek farkımız kalmıyor maalesef neyse oldukça uzun yazmışım son karar senin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah tesüttürü Amin:)

düşüncelerin çok güzel eskiden buna hiç dikkat etmezdim ama artık hiçbişeyi gözümden kaçırmıyorum
sağdakinin tarzında birşey aldım dediğin gibi pantolonla giymek zorundayım bu sene de böyle geçsin de diyorum seneye üniversiteye başlarken komple değiştiririm keşke her zaman öyle olsam ama sanki çok kadınsı durcakmışım gibi oluyo:26:

evet o yüzden pek sıcak bakmıyodum aslında çook istiyorum öyle giyinmeyi ama ortam beni uzaklaştırıyo
gerçi dersanede görmüştüm öyle giyinen, hiç de garipsemedim çok tatlı duruyodu hatta ama işte ben:(..

düşüncelerin çok güzel eskiden buna hiç dikkat etmezdim ama artık hiçbişeyi gözümden kaçırmıyorum
sağdakinin tarzında birşey aldım dediğin gibi pantolonla giymek zorundayım bu sene de böyle geçsin de diyorum seneye üniversiteye başlarken komple değiştiririm keşke her zaman öyle olsam ama sanki çok kadınsı durcakmışım gibi oluyo:26:

kadınsı olurum diye düşünme içinden geleni yap yani çok dizde bir modeldense daha uzun ama çok yaşına hitap edecek pardesüler var herkes herşeyi söyler düşünür sen nasıl istiyorsan öyle yap bırak kadınsı desinler millet her durumda konuşacak zaten hiç takma canım şimdiden Allah kolaylık versin

burdaki kombinleri ben çok beğendim

Eklentiler

• $black-abaya-look-2-back.webp
    $black-abaya-look-2-back.webp
    10 KB · Görüntüleme: 247
  • $black-abaya-look-1-back1.webp
    $black-abaya-look-1-back1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 207
  • $1.webp
    $1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 214
  • $ghg.webp
    $ghg.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 211
  • $greg.webp
    $greg.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 190
kızlar çok güzel bi konu olmuş bu arada.hayırlı olsun hepimize :16:
bişey danışarak siftahımı yapayım bari :9:
ben bu pardesüyü sipariş ettim bugün arminenin sitesinden.rengi,modeli çok hoşuma gitti.sizce nasıl?

$b8830tabayan.webp$b8830tabayan.webp

merhaba arkadaslar. bende kismet olursa tesetture hazirlaniyorum.Size bir konuda sorum olucak. Esarp baglarken evde provalarda toplu igne ile baglamam zor oluyor. birazda beceriksizim sanirim. Modern esarba zarar vermicek cengelli igneler var mi acaba. Ben netden bulamadim bi turlu.
Sizler biliyorsaniz yazarmisiniz mumkunse:69:

tesekkurler....:71:

merhaba arkadaslar. bende kismet olursa tesetture hazirlaniyorum.Size bir konuda sorum olucak. Esarp baglarken evde provalarda toplu igne ile baglamam zor oluyor. birazda beceriksizim sanirim. Modern esarba zarar vermicek cengelli igneler var mi acaba. Ben netden bulamadim bi turlu.

minik gümüş renkli çengelli iğneleri kullanabilirsin kaç yıldır kullanıyorum hiç zarar vermiyo..ama sarı renkli olanlar çok dandik kullanma

darısı başıma inşallah canım. ben de düşünüyorum ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum aç kapa da olmaz.

kızlar bana da bu konuda fikir verebilecek birileri var mı aranızda ? ben hazır hissettiğim anda malum gardrobu tamamen değiştirmek gerekecek. şimdiden eşarp bağlama şekli ve materyalleri konusunda kafam karışıyor, çünkü çevremde bunu bana öğretebilecek kimse yok. yardıma ihtiyacım var ?

$11.webp$112.webp

Umarim fikir edinmenizde yardimci olur.
Resimlerin cogu ya gecen senenin yada daha eski.
Kapanirken yapacaginiz en mantikli sey en az bitane uzun kot etek ve birde siyah etek.

darısı başıma inşallah canım. ben de düşünüyorum ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum aç kapa da olmaz.

kızlar bana da bu konuda fikir verebilecek birileri var mı aranızda ? ben hazır hissettiğim anda malum gardrobu tamamen değiştirmek gerekecek. şimdiden eşarp bağlama şekli ve materyalleri konusunda kafam karışıyor, çünkü çevremde bunu bana öğretebilecek kimse yok. yardıma ihtiyacım var ?

Tansel34 canım yeni kapanıyorsan şal bağlaya bilirsin çok hoş şallar var..üstelik eşarptan daha kolayu şekil alıyor bir süre alışana kadar böyle idare edebilirsin.
Hırkalar falanda baya kurtarıcı..

Tansel34 canım yeni kapanıyorsan şal bağlaya bilirsin çok hoş şallar var..üstelik eşarptan daha kolayu şekil alıyor bir süre alışana kadar böyle idare edebilirsin.
Hırkalar falanda baya kurtarıcı..

canım güzel bi fikir gibi görünüyor teşekkür ederim... ama gözümde pek canlandırmadım, saçın önleri açık mı kalacak nasıl olacak. vs. size saçma gelebilecek bir sürü soru geliyor aklıma. ben epey açık olduğum için. birden tam tesettüre girmeye cesaretim yok :( yavaş yavaş alışayım mantığıyla yola çıkarsam da yarı tesettür gibi saçma sapan bi giyim türü yaratmaktan korkuyorum :1:

Back
X