- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
evet baya alıştım öğrendim henüz bi giyim tarzı oluşturamadım. Tesettürün tarzı olmaz diyenler çıkacaktır o anlamda söylemediğimi hemen izah edeyim :) Herkesin belli bir kalıbı vardır genelde ona uygun şeyler alır giyinir. Ben kapandıktan hemen sonra hamile kaldım çok giysi alamıyorum salaş spor şeyler alıyorum bu yüzden henüz bir tarzım yok :) Eşarp yerine şallar daha rahatmış onu öğrendim mesela :) kumaşları çok etkili özellikle yazın kullanımda. Manevi olarak da çok hoşuma gidiyor kendime yakıştırmazdım ama şimdi beğeniyorum bile görsel olarak. Allah hepimizinkini daim etsin inşallah :)Sağol canım Allah razı olsun daha iyileri senin olsun inşallah.
Yarın elimde olur diye tahmin ediyorum bakar ve hemen yazarım.
Sen yeni kapanmıştın dimi?
Naptın öğrenebildin mi merak ettiklerini.
Aminnn inşallah canım.evet baya alıştım öğrendim henüz bi giyim tarzı oluşturamadım. Tesettürün tarzı olmaz diyenler çıkacaktır o anlamda söylemediğimi hemen izah edeyim :) Herkesin belli bir kalıbı vardır genelde ona uygun şeyler alır giyinir. Ben kapandıktan hemen sonra hamile kaldım çok giysi alamıyorum salaş spor şeyler alıyorum bu yüzden henüz bir tarzım yok :) Eşarp yerine şallar daha rahatmış onu öğrendim mesela :) kumaşları çok etkili özellikle yazın kullanımda. Manevi olarak da çok hoşuma gidiyor kendime yakıştırmazdım ama şimdi beğeniyorum bile görsel olarak. Allah hepimizinkini daim etsin inşallah :)
Aynen şaşırdım bende msj gelince.Çok iyi hemen gelmiş.
Birkaç yıl geç bir hayırlama olmuş ama olsun güç olmasın :)Eki Görüntüle 2160497 Hayırlı olsun canım topigin
Yeni gördüm kizzz :)))❤Birkaç yıl geç bir hayırlama olmuş ama olsun güç olmasın :)
Sade olsun tarz olsun canım bulursun merak etmemerhaba hanımlar.
eylülde görümcemin düğünü var ve ne giyeceğimi hala belirleyemedim
yani pantolon tunik şeklinde şık duran takımlar var ama baktığım sitelerde hoşuma gidiyor sonrasında basit mi durur diyorum?
bana yardımcı olur musunuz?
elbise,etek giyemiyorum.3 yıldır kapalıyım ve elbise,etek yakışmıyor bana
siteleri takip ediyorum.modaselvimde de güzel şeyler var.Sade olsun tarz olsun canım bulursun merak etme
Ben Allday ve Sefamerve yi çok seviyorum çok şık şeyler bulabiliyorum.
Sedanur,zühre,alvina bu sitelerde de çok şık parçalar var tam düğünlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?