• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESETTÜR GİYİM KONUSUNDA YARDIM LÜTFEN

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
1.KIZLAR BEN YENİ KAPANDIĞIM İÇİN ÇOK KIYAFETİM YOK KAPANDIĞIMDAN BERİ BİR TANE FERACEM VE BİR TANEDE UZUN DİZ ALTI TUNİĞİM VAR VE BUNLAR HEP SİYAH NEYSE;
BUGÜN AYLAR SONRA KENDİME BİR KOT GÖMLEK ALDIM AMA ŞİMDİ İÇİM RAHAT DEĞİL NEDEN BOY KONUSU TAM DİZ KAPAKLARIMIN HİZASINDA KALIYOR.
DİZ ALTI DEĞİL YANİ.
BİR SIKINTI OLUR MU YA ?

2.FERACE GİYİP ARADA TUNİK GİYMEM SIKINTI OLMAZ DİMİ ?
BİRDE FERACEDE BAKTIM AMA ALMADIM NEDENİ DENEDİĞİM FERACELERİN HAFİF ALTTAN BELLİ OLUYOR ÜST KISIMDA SIKINTI YOK AMA ALTTA PANTOLON GİYDİĞİM BELLİ IŞIKTA BU SIKINTI OLUR MU ?

Canım yazın bende ferace giyiyorum bazen serin oluyor diye ama genellikle tunik/gömlek ve pantolon giyiyorum yani yerine göre.

canım bende ferace kullanırım ama tunik pantolon etek de giyiyorum ben sana şunu söyleyebilirim kendini nasıl alıştırırsan öyle gidersin he ilerde bozulmazsan :) yani şöyle ki boy hizasını uzun tut kısaya alışma ben kısa ile başladım o zamanlar bu kadar çeşit yoktu boy hizasını uzatana kadar anam ağladı çünkü nefsimle cebelleştim :) o yüzden uzun gömlek tunikler var harika ben kullanıyorum altınada pantolon giyiyorum bol mükemmel ferah ferah

Back
X