tesettür giyimle ile ilgili fikrinize ihtiyacim var

azranazeln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
224
11
38
35
Ankara
Merhaba arkadaslar ben 22 yasindayim şu an kap giyip altina kot pantolon giyiyorum basimada şal örtüyorm simdi yeni bir karar verdim artık uzun pardesü giymek istiyorm ama bana normalde hep bûyük gôsteriyorsun derler simdi uzun pardesü giyince daha büyük göstermekten korkuyorum sizce uzun pardesüyle nasil yasima göre konbin yaparim bu arada uzun boylu ve zayif sayilirim hangi renkleri kullanmaliyim lütfen yardim edin esimin yaninda ablasi gibi durmak istemiyrm

Canim sana 2 tane blog onerecegim. İkisi sitenin sahibi de kapali ve tarz sahibi genc hanimlar
1. çatıkatı
2. başıbağlıkız
Google a bunlari yaz ve bu bloglari bul, cok guzel fikir edineceksin

valla cnm giymek istiyorsan magazadan yakisip yakismadigina
kendin gorup karar verebilirsin ancak
bende.kapaliyim esim istemedigi icin bi de kilolu oldugum
icin giymiorum
ten rengine gore renk secmen.ii olur ama siyah pek sevmem ben
pardesude renkli civil civil ve bi tanrde agir model al
dugune falan gitmek.icin

Canim sana 2 tane blog onerecegim. İkisi sitenin sahibi de kapali ve tarz sahibi genc hanimlar
1. çatıkatı
2. başıbağlıkız

evet çatı katını bende takip ediyorum güzel kombinleri var fikir alabilirsin

merhaba canım ben de senin gibi kap pantolon giyiyorum ama uzun kaplar bilekten 4 cm yukarda pantolonumda bol ispanyol tarzı uzun. pardesü giymek istedim canım ama bana hiç yakışmadı kendimi kötü hissettim içinde modeller de öyle güzel değil.Ben kapta kayra ve armine tercih ediyorum eşarp ya da şal bağlıyorum üstüne.
Sen de gönlüne göre pardesü bulursun inşaallah canım.Tebrik ederim kararın için.

Pardesunu yazin pudra pembe tonlarinda sec.
Basortuletin tek renk desensiz olsun, hakan akkaya genc gosterdigini soyluyor.
Cok kaliteli ayakkabi ve canta kullan.
Mesela sana bir hayalimi anlatayim, basortu tek renk olacak onun ustunden boyle bazi yerlerinden cok cok sade bir tul dantel gececek. Ayni dantelden eldiven giyeceksin. Ama cok spor bir tul olacak bu.
internetten basortu baglama turleri ogren. Hazir bagli basortuler satan markalar var onlari da alabilirsin. Ayakkabi icin, ck, pierre carden, inci, kemal tanca ya bak, canta icin de.

Çok güzel ferace ve pardüseler var bu aldığınız şeye bağlı bende 19 yaşındayım ferace giyiyorum alaca bulaca üst üste kombin yapmaktan daha iyi geliyor bana hem islamada daha uygun . Sevdiğiniz bir eşarp/şal taakarsınız aynı renkten çanta ayakkabı kombini yaparsınız güzel olur . Giyiminiz bir derece daha emredilen tesettüre uygun olacağından şeytan uğraşır durur sizinle bolbol euzu besmele çekin Hayırlı olsun kararınızıda tebrik ederim

Cok tesekkürler canim ne mutlu sen benden evvel tesettüre girmissin seni yürekten kutlarim

Son düzenleme:
bende pardesü giyiyorum bazen şeytan dürtüyor acaba dışardan nasıl görünüyorum diye
şimdiye kadar hep olumlu şeyler duydum ama insan nefsine uyabiliyor..
eskiden çok fazla çeşit yoktu şimdi çok güzel kıyafetler satılıyor..
herkes yaşına uygun giyinebiliyor,
kayra, armine bu markaların dış giyimleri oldukça güzel
aslında kapta giyilebilir çok kısa, çok renkli, çok dar olmadığı sürece bol paça pantolonlarla üzerine şık şal ve eşarpla pekte güzel olur..

1. çatıkatı
2. başıbağlıkız

evet çatı katını bende takip ediyorum güzel kombinleri var fikir alabilirsin

yalnız çatı katı pardesü giymiyor aksine oda kısa kap vede çok süslü giyiyor, arkadaşa fikir olacağını hiç sanmam...

bi arkadaş yazmış, bileğin üstünde uzun kap giyiyorum diye, bence bu güzel fikir, sende böyle giyinebilirsin.

aslında tesettürde güzel ve göze batmayan şeyler bulmak gerçekten çok zor, hepsi süslü püslü, her tarafı fiyonklu, kurdeleli, nakışlı, hediye paketi gibiler, ben hiç beğenmiyorum, üstelik bunları satanlarda güya tesettür giyim mağazaları.. en güzeli tek renk, sade, abartıdan uzak giyinmek..

ben normal giyim mağazalarından alıyorum, aslında lcw de uzun,spor keten pardesüler oluyor, belki beğenirsin, bir bak istersen

Cok tesekkürler canim ne mutlu sen benden evvel tesettüre girmissin seni yürekten kutlarim

Allah razı olsun bitanem , inşallah girebilmişizdir tesettüre . Rabbim emrettiği şekilde giyinebilmeyi nasib etsin :)
Buarada yaşının üstünde görünmekten çekiniyorsan bence feraceler daha çok genç kesim tarafından tercih ediliyor pardüse yerine düşünebilirsin feraceyi . Çok cici şeyler var istanbuldaysan hele fatihte ismailağa caminin hizasındaki feraceciler hem uygun hem çok çeşitli :)

Bakacagim tesekkürler

Ben ferace de giyiniyorum pardesüde giyiniyorum diz boyu mevsimlik kapim da var.
Ama en rahat ettigim inan ki feracem.
Tabi feraceyi kisin giyinmek zor oluyor soguk havalarda.
Ama yazin sirtimdan cikarmadim diyebilirim.

Hiç büyük göstermezsin. O kadar güzel pardesüler var ki. Şu an kıştayız lacivert olabilir. Vişne çürüğü ama koyu renkli olanı olabilir. Bide şu sıralar tuğba giyimde indirim var onun pardesülerini ben ayrı olarak beğeniyorummm. Oraya bakabilirsin.

Bende tesettürlüyüm ne kap nede pardesü giyiyorum 18 yaşındayım
Diz üstü tunik bide pantolon giyiyorum
Bazen çok istiyorum pardesü giymeyi bazende nefsim kat-i suretle karşı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…