- Konu Sahibi azranazeln
-
Canim sana 2 tane blog onerecegim. İkisi sitenin sahibi de kapali ve tarz sahibi genc hanimlar
1. çatıkatı
2. başıbağlıkız
Google a bunlari yaz ve bu bloglari bul, cok guzel fikir edineceksin
Çok güzel ferace ve pardüseler var bu aldığınız şeye bağlı bende 19 yaşındayım ferace giyiyorum alaca bulaca üst üste kombin yapmaktan daha iyi geliyor bana hem islamada daha uygun . Sevdiğiniz bir eşarp/şal taakarsınız aynı renkten çanta ayakkabı kombini yaparsınız güzel olur . Giyiminiz bir derece daha emredilen tesettüre uygun olacağından şeytan uğraşır durur sizinle bolbol euzu besmele çekin Hayırlı olsun kararınızıda tebrik ederim
Canim sana 2 tane blog onerecegim. İkisi sitenin sahibi de kapali ve tarz sahibi genc hanimlar
1. çatıkatı
2. başıbağlıkız
Google a bunlari yaz ve bu bloglari bul, cok guzel fikir edineceksin
evet çatı katını bende takip ediyorum güzel kombinleri var fikir alabilirsin
Cok tesekkürler canim ne mutlu sen benden evvel tesettüre girmissin seni yürekten kutlarim
yalnız çatı katı pardesü giymiyor aksine oda kısa kap vede çok süslü giyiyor, arkadaşa fikir olacağını hiç sanmam...
bi arkadaş yazmış, bileğin üstünde uzun kap giyiyorum diye, bence bu güzel fikir, sende böyle giyinebilirsin.
aslında tesettürde güzel ve göze batmayan şeyler bulmak gerçekten çok zor, hepsi süslü püslü, her tarafı fiyonklu, kurdeleli, nakışlı, hediye paketi gibiler, ben hiç beğenmiyorum, üstelik bunları satanlarda güya tesettür giyim mağazaları.. en güzeli tek renk, sade, abartıdan uzak giyinmek..
ben normal giyim mağazalarından alıyorum, aslında lcw de uzun,spor keten pardesüler oluyor, belki beğenirsin, bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?