- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi azranazeln
-
cevabın için teşekkür ederim .... baktım nete bedenim kalmamış, sağlık olsun
Arkadaşlar cok soru sordum ama bordo pardesü alirsam hangi renk şallari takabilirim yoksa lacivertmi alsam
Guncellenir o stoklar canim. Ankaradaysan magazasini tarif edebilirim ayrica.
evet ankaradayım :) tarif edersen çok sevinirim, deneyip almak bence daha iyi çünkü her modelin kalıbı farklı oluyor tekrar teşekkürler
bordo esimin bana yakistirdigi renk uzun pardesüye biraz soguk baktigi icin bende bordo alirsam belki begenir diye bordo düsûnüyorum yoksa bende lacivert olırdîm dedigin gibi her renkle olurBordoyla siyah olur, lacivert olur, bazi mavi tonlari ve krem olur, pudra tonlari olur.
Ama lacivert almani tavsiye ederim. Siyah haric neredeyse her renkle uyar.
bordo esimin bana yakistirdigi renk uzun pardesüye biraz soguk baktigi icin bende bordo alirsam belki begenir diye bordo düsûnüyorum yoksa bende lacivert olırdîm dedigin gibi her renkle olur
Canim sana 2 tane blog onerecegim. İkisi sitenin sahibi de kapali ve tarz sahibi genc hanimlar
1. çatıkatı
2. başıbağlıkız
Google a bunlari yaz ve bu bloglari bul, cok guzel fikir edineceksin
Yasımın pardesü icin genc oldugunu düşünüyor birde sosyal cevresinde ve arkadaşlarinin eşlerinden kimsee yok geneli açık tam emin değilim ama benim hakkimda cok fazla muhafazakar diye düşünüp ôn yargili bakmalarindan korkuyor sanirimPardesuye neden soguk bakiyor esin?
Çatı katı favorim bende takip ediyorum
Kombinleri çok hoş çok zarif bir hanımefendi.
Cok tesekkürler canim baktim ama pek pardesülü uzun etekli konbinleri yoksanirim yada ben bulamadim birde telden giriyorum ya cok cekmedigi icin tam acmadi
Tamam bakarim muhakkakpardesü tarzı giymiyor evet trençkot tarzı seviyo kullanıyo ama kısa değil dizde diz altı göze batmıyo şık giyiniyo.
uzun etekli kombinleri var pc den girince bakarsın sevgiler..
Yasımın pardesü icin genc oldugunu düşünüyor birde sosyal cevresinde ve arkadaşlarinin eşlerinden kimsee yok geneli açık tam emin değilim ama benim hakkimda cok fazla muhafazakar diye düşünüp ôn yargili bakmalarindan korkuyor sanirim
Tesettür farz olduktan sonra pardesünün yahut daha takvalı örtünmenin yaşı yoktur. Kızdım biraz. Neyse susayım en iyisi. :) Sen hem tesettüre uygun hem de şık şeyler seçersen bu önyargılarını da yıkarsın canım eşinin.
Evet aynen oyle ve gittiginde belki baska bir modeli daha cok begenebilirsin. :) Ben bunu internetten secmemistim giyince begendim mesela.
Bakanliklarda gama is merkezi var canim biliyorsundur buyuk ihtimal. Orada cagri giyim var. Kayra urunlerini satiyor.
Mona sen kapalı mısın, nedense başka türlü hayal etmiştim seni
İnşallah ben de en yakın zamanda istiyorum, hazırlıyorum kendimi.
Evet canım.Niye yav. Bu ikinci tepki oldu aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?