Tesettur hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pişman olursanız ne olur ki? Baktınız pişman oldunuz tekrar giyersiniz inancınız gereği yapıyorsunuz kime ne?

Yok yani tesettür emri çarşaf değilse neden çarşafa geçtiniz daha çok mu sevap, ben hep çarşaflı insanların tesettür emrini çarşaf olarak inandıklarını düşünüyordum
Ikiside tesettur fakat carsaf tam tesetturu sağlıyor en zirvesi takası o sekılde

Bir şeyi merak ettim bazıları çarşafla beraber peçe de kullanıyor o şekilde mi tesettür içindesiniz siz yoksa sadece çarşaf şeklinde mi?

Bir şeyi merak ettim bazıları çarşafla beraber peçe de kullanıyor o şekilde mi tesettür içindesiniz siz yoksa sadece çarşaf şeklinde mi?
Eldiven de takanlar var peçeyle birlikte hatta sandalet de giyse kalın corap giyenler? Neye göre tesettürün zirvesi merak ettim ben de.

Farz olan tesettürdur çarşaf değil
O yüzden kendinize yük etmeyin
Bol ferace ve büyük başörtü bu şartları sağlıyor zaten
Hanımefendi haklı, dinimizde çarşaf olarak tanımlanan bir örtünme yok. Vücut hatlarınızı belli etmeyen bir üst ve omzunuza kadar uzanan bir başörtüsü gayet de yerinde bir tesettür olucaktır

Eldiven de takanlar var peçeyle birlikte hatta sandalet de giyse kalın corap giyenler? Neye göre tesettürün zirvesi merak ettim ben de.
Herkesin dini görüşü elbette saygı duyarız ama bu tarz örtünme modelleri dışarıda daha çok dikkat çekici geliyor bana nedense

yav durduk yere banlancaz.
zor tutuyorum kendimi
Ya ben senin için ban yerim ben de müslümanım ama müslümanlığın en çok kalpte ve vicdanda olduğunu düşünürüm diğer şahısın profiline girip attığı yorumlara baktım bu şahısa göre açık olan kadınlar namussuz ve dinden çıkmış kişilermiş. Soyu tükenesiciler ya sizin gibiler soğutuyor dinden a. tarikatcısı

Pardon o lafı kime dediniz acaba

Tesettüre uyduktan sonra ne fark eder ki? Etraftakiler bir süre lafını ederler ama siz kendinizi bildikten ve uygun giyindikten sonra vicdanınız rahat olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…