Yok yani tesettür emri çarşaf değilse neden çarşafa geçtiniz daha çok mu sevap, ben hep çarşaflı insanların tesettür emrini çarşaf olarak inandıklarını düşünüyordumRabbin
Önceden ferace giyiyordum 3 yıl sonra carsaf giymek istedim
Çarşaf tesettürde zirvedir. Lütfen inmeyiniz zirveden
Pişman olursanız ne olur ki? Baktınız pişman oldunuz tekrar giyersiniz inancınız gereği yapıyorsunuz kime ne?2 yıldır carsaf giyen biriydim fakat bu sıralar çok ağır gelmeye başladı eskisi gibi geniş ferace uzun basortu seklinde tesettur ölçülerine uyarak devam etsem diyorum kendimi içinde mutlu hissetmemeye başladım böle düşündüğü m içinde vicdanım sızlıyor Bi yandan millet ne der cekingesi var içimde aa bak yapamadı çıkardı dicekler ama sırf milletten dolayıda giymek istemiyorum Allah biliyor birilerine sordum çıkarma pişman olursun diyorlar bu dahada beni kahrediyor fikir verirmisiniz
Ikiside tesettur fakat carsaf tam tesetturu sağlıyor en zirvesi takası o sekıldeYok yani tesettür emri çarşaf değilse neden çarşafa geçtiniz daha çok mu sevap, ben hep çarşaflı insanların tesettür emrini çarşaf olarak inandıklarını düşünüyordum
sen delirmişsin ya bir şey derdim de neyse ban yemeyeyimÇarşaf tesettürde zirvedir. Lütfen inmeyiniz zirveden
İslâmiyet kolaylık dini açılıp saçılmayacaksn sonuçtaAllah razı olsun
Zirvesi varmış ya bunu da öğrenmiş oldukörtünmenin zirvesi ne yahu?
sarkıtın omuzlardan aşağı diyor daha fazla kapatınca daha mümin olmuyorsunuz. o girdiğiniz tarikatların ellerinde oyuncak ettiniz dini.
Eldiven de takanlar var peçeyle birlikte hatta sandalet de giyse kalın corap giyenler? Neye göre tesettürün zirvesi merak ettim ben de.Bir şeyi merak ettim bazıları çarşafla beraber peçe de kullanıyor o şekilde mi tesettür içindesiniz siz yoksa sadece çarşaf şeklinde mi?
Hanımefendi haklı, dinimizde çarşaf olarak tanımlanan bir örtünme yok. Vücut hatlarınızı belli etmeyen bir üst ve omzunuza kadar uzanan bir başörtüsü gayet de yerinde bir tesettür olucaktırFarz olan tesettürdur çarşaf değil
O yüzden kendinize yük etmeyin
Bol ferace ve büyük başörtü bu şartları sağlıyor zaten
Zirvesi varmış ya bunu da öğrenmiş olduktövbe haşa daha neler öğreneceğiz acaba...
Herkesin dini görüşü elbette saygı duyarız ama bu tarz örtünme modelleri dışarıda daha çok dikkat çekici geliyor bana nedenseEldiven de takanlar var peçeyle birlikte hatta sandalet de giyse kalın corap giyenler? Neye göre tesettürün zirvesi merak ettim ben de.
Emir bu şekilde giyinmek mi ölçütü tam olarak nedir bilmek lazım.Herkesin dini görüşü elbette saygı duyarız ama bu tarz örtünme modelleri dışarıda daha çok dikkat çekici geliyor bana nedense
Ya ben senin için ban yerimyav durduk yere banlancaz.
zor tutuyorum kendimi
Soyut olarak demek istemiş.Çarşaf neden ağır geliyor ki, ince değil mi kumaşı
Pardon o lafı kime dediniz acabaYa ben senin için ban yerimben de müslümanım ama müslümanlığın en çok kalpte ve vicdanda olduğunu düşünürüm diğer şahısın profiline girip attığı yorumlara baktım bu şahısa göre açık olan kadınlar namussuz ve dinden çıkmış kişilermiş. Soyu tükenesiciler ya sizin gibiler soğutuyor dinden a. tarikatcısı
Valla ciddi anladım, o kadar cahilimSoyut olarak demek istemiş.
Konunuza başka bir kullanıcı yorum yapmıştı ''beyazcaa''ydı galiba kullanıcı adı. Ona ithafen söyledim size söylemedim yanlış anlaşılma olmasınPardon o lafı kime dediniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?