Evet önceden bir yere gidiyordum ama ben isteyerek kendim giydim şimdide yapamadımHerhangi bir yere bağlı değilseniz kim niye laf edecek. Uzun geniş elbise üzeri şal güzel oluyor.
Allah razı olsunÇarşaftan çıkıp bol bir ferace ve eşarp takabilirsiniz dinin hiçbir sakıncası yok zaten insanları ne dediğini de hiç önemsemeyin
Dinimiz mutlu hissettiğin şeyleri yapmak değil Allah’ın emrettiğini yapmaktır güzel kardeşim. Siz nefse zor olanı başarmışsınız geri adım atmayınız çünkü cennet sevmediğimiz amellerle çevrilidir. Bu nefis bugün feraceye yarın başka bir şeye yönlendirir. Size tavsiyem tesettürü ve fikri sizinle uyuşan çevre ile vakit geçiriniz2 yıldır carsaf giyen biriydim fakat bu sıralar çok ağır gelmeye başladı eskisi gibi geniş ferace uzun basortu seklinde tesettur ölçülerine uyarak devam etsem diyorum kendimi içinde mutlu hissetmemeye başladım böle düşündüğü m içinde vicdanım sızlıyor Bi yandan millet ne der cekingesi var içimde aa bak yapamadı çıkardı dicekler ama sırf milletten dolayıda giymek istemiyorum Allah biliyor birilerine sordum çıkarma pişman olursun diyorlar bu dahada beni kahrediyor fikir verirmisiniz
Evet ben zaten hep siyah basortu siyah ferace giyiyordum oncedendeİlk etapta eşarbı ve pardesüyü siyah seçersen hepinizin alışması kolay olur.
Önemli olan tesettürün kurallarına uygun giyinmeniz. Bu illaki çarşaf olmak zorunda değil ki.2 yıldır carsaf giyen biriydim fakat bu sıralar çok ağır gelmeye başladı eskisi gibi geniş ferace uzun basortu seklinde tesettur ölçülerine uyarak devam etsem diyorum kendimi içinde mutlu hissetmemeye başladım böle düşündüğü m içinde vicdanım sızlıyor Bi yandan millet ne der cekingesi var içimde aa bak yapamadı çıkardı dicekler ama sırf milletten dolayıda giymek istemiyorum Allah biliyor birilerine sordum çıkarma pişman olursun diyorlar bu dahada beni kahrediyor fikir verirmisiniz
Olabilir zamanla hepimiz degisiyoruz. Simdi ferace giyersiniz 3 sene sonra farkli bir sey yapmak isteyebilirsiniz. Millet ne der diye düşünmeyin. Artik hic kimse milletin ne dediğini onemsemiyor. Hayat sizin hayatiniz.Evet önceden bir yere gidiyordum ama ben isteyerek kendim giydim şimdide yapamadım
RabbinDinimiz mutlu hissettiğin şeyleri yapmak değil Allah’ın emrettiğini yapmaktır güzel kardeşim. Siz nefse zor olanı başarmışsınız geri adım atmayınız çünkü cennet sevmediğimiz amellerle çevrilidir. Bu nefis bugün feraceye yarın başka bir şeye yönlendirir. Size tavsiyem tesettürü ve fikri sizinle uyuşan çevre ile vakit geçiriniz
Önceden ferace giyiyordum 3 yıl sonra carsaf giymek istedimYanlış anlamayın merak ediyorum, tesettür ölçüsünün üstündeyse en başta neden çarşafa girmiştini
Çarşaf tesettürde zirvedir. Lütfen inmeyiniz zirvedenRabbin
Önceden ferace giyiyordum 3 yıl sonra carsaf giymek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?