Gelinbaşı ve Gelin Tacı tesettür için bana lütfen yarıdm edermsiniz

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
Arkadaşlar tesettürlü gelin olcam..ama duvaüımı nasıl yaptırcam gelin başı resmi istiorum sizden yardım edin bana..

Rahibe duvak nasıl güzel olurmu

bana bir sürü görüş verin düğüne az kaldı

gelin duvağı için süsler veirolar nasıl olur

bence rahibe duvağını çok beğeniyorum ve yapılan tüm gelinlerede yakıştığını düşünyorum

canım ben de tesettürlü gelin olacağım inşallah az kaldı benim de nikahıma önceleri senin gibi düşünüyodum rahibe duvak ama vazgeçtim çünkü kapalı olacağın çin başın çok sade olacak rahibe duvağıyla daha hareketli bi duvak seçebilirsin mesela birkaç kuaför var benim aklımda internetten araştır hemen karar verme derim.allah yardımcın olsun:)

Konuyu çok çok genel açmışsın. Öncelikle gelinliğinden bahset, mümkünse foto yükle. Gelinliğin taşlı mı dantelli mi, gösterişli mi sade mi? Senin genel zevkin nasıl, insanlardan abartılı mı vs...

ikamet ettiğin yeri yazmamışsın sanırım arkadaşım.ama eğer ankaradaysan tuba altan diye bi bayan var.ona bi danış.seni en rahatlatıcı şekilde yönlendirecektir.Tubaturbantasarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…