• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür Kombinleri

Yaa bende dikiş öğrenmek istiyorummm :84:

Kendi kendine öğrenilmez mi bu dikiş,kocacım makine alcak ama öğrenebilir miyim kendi kendime:26:

Ay Yapraqcım şimdiden hayırlı olsun:31: Ben tasarlıyım,sen dik kız,köşeyi döneriz kısa zamanda:52::52:

Fermi biraz gayret etmemiz gerekiyo galiba canımm:1:

Kombinlerin devamı gelecek,hazırda şuan yok,iki güne gelirr nasipse:1:

kombinleri görelim kombinlerrr:19::19:

BAzı kararlar aldım:40: Cumartesi kumaş alıp bişeyler dikicem kendime:12:
5 kuruş edecek kıyafetlere dünyanın parasını alıolar :19: deli oluorum :25:
Evet dikiş dikcem:60:

inşallah hadi yarışalım :52::52::27:

Kendi kendine öğrenilmez mi bu dikiş,kocacım makine alcak ama öğrenebilir miyim kendi kendime:26:

Ay Yapraqcım şimdiden hayırlı olsun:31: Ben tasarlıyım,sen dik kız,köşeyi döneriz kısa zamanda:52::52:

Tek başına belki biraz zorlanırsın ama hazır kalıplar satılıyor internettende yararlanarak dikebilirsin aslında:34:Ben dikiş kursuna gidiyorumyeni yeni öğrenmeye başladım umarım öğrenirsin sende:1:Dalıverdim konuya ama:1:

kızlar bide dikiş topiğimi açsak acaba bende kendimce bişeyler dikiyorum hatta sadece annemden gördüğüm kadarıyla başladım evlenince ilk işim kocama makine aldırmaktı :34::34::34:

yaa ben dikmesemde örsem olur mu el işleriyle uğraşıyorum ama dikişle pek ilgilenmiyorum makina olmadığı için sanırım olsa aslında iyi olur yaa benim boy ve kollar uzun olduğu için kıyafet konusunda çookk sıkıntı yaşıyorummm :50:

ben hiç begenmedim cunku cok pahalılar hıh:19:
ma hesaplı olsalardı begenırdım:39:

Tatlım merak etme,bizde kendimizi bu işe vericez artık..Üçte bir fiyatına satarız:52:

Ahh ahh bunlar ne ki,ben hayal dünyamda tasarladıklarımla en güçlü rakipleri olurum bunların :51::37::52:

Acilen dikiş öğrenmem lazım,acilennn :32:

inşallah hadi yarışalım :52::52::27:

Tek başına belki biraz zorlanırsın ama hazır kalıplar satılıyor internettende yararlanarak dikebilirsin aslında:34:Ben dikiş kursuna gidiyorumyeni yeni öğrenmeye başladım umarım öğrenirsin sende:1:Dalıverdim konuya ama:1:

Nasıl tatlım ya zor mu,birde dikiş makinesi markası önerir misin,hangi model almalıyım sence,şöylee işimi en kolay hale getirebilecek bişi olsun ama:1:

Ne demek güzelim,hoşgeldin topiğime,dalış serbesttir:52:

Tatlım merak etme,bizde kendimizi bu işe vericez artık..Üçte bir fiyatına satarız:52:

Ahh ahh bunlar ne ki,ben hayal dünyamda tasarladıklarımla en güçlü rakipleri olurum bunların :51::37::52:

Acilen dikiş öğrenmem lazım,acilennn :32:

Eklesene tasarımlarını:1::1:

kızlar bide dikiş topiğimi açsak acaba bende kendimce bişeyler dikiyorum hatta sadece annemden gördüğüm kadarıyla başladım evlenince ilk işim kocama makine aldırmaktı :34::34::34:

Açalımm:51: Ooo becerikli bir hatun daha:21: Umarım bende beceririm şu işi:26:

Nasıl tatlım ya zor mu,birde dikiş makinesi markası önerir misin,hangi model almalıyım sence,şöylee işimi en kolay hale getirebilecek bişi olsun ama:1:

Ne demek güzelim,hoşgeldin topiğime,dalış serbesttir:52:

İlk başlarken zor gibi geldi ama zor değil zevkli seviyorsan böyle şeyleri olur bence ya:1:Kalıp kullanmadan bile bir çok model yapabilirsin hazır kalıplardanda yapabilirsin internettede var zaten uğraşırsan olur:9::9:Bende makine almadım henüz ama alacağım singer promise alacağım singerin en uygun makinesi yaprak abla tavisye etti bana çok memnunmuş üst modelleride var tabi fiyatlar değişiyor Ben hocama sordum bernina markayıda tavsiye etti ama fiyatlarını bilmiyorum ama singerden çoğu kişi memnun sanırım

İlk başlarken zor gibi geldi ama zor değil zevkli seviyorsan böyle şeyleri olur bence ya:1:Kalıp kullanmadan bile bir çok model yapabilirsin hazır kalıplardanda yapabilirsin internettede var zaten uğraşırsan olur:9::9:Bende makine almadım henüz ama alacağım singer promise alacağım singerin en uygun makinesi yaprak abla tavisye etti bana çok memnunmuş üst modelleride var tabi fiyatlar değişiyor Ben hocama sordum bernina markayıda tavsiye etti ama fiyatlarını bilmiyorum ama singerden çoğu kişi memnun sanırım

Ben kendi kalıplarımı kendim yapıcam :27: Kafamda gerçekten çok tasarım var ya,birde pratiğe dökebilsem:37:

Canım sağolasın,bende araştırayım bakalım biraz:1:

bende şu anda kırmızı bi kumaş aldım onu dikmeye çalışıcam bakalımm:32::32:

Yaparsın ya :34::34:

Site adı mı yolluyorsun canım:26:

İnşaallah canım...:31:

Evet kombin ve tesettür alışveriş sitelerini istiyolar,gönderiyorum özelden:1:

Kızlar sitenin adını veriyorum isteyenlere ama topiğimi,güzelim kombinlerimi ihmal etmeyinn :52::52:

Back
X