• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür Kombinleri

Kombinleri yaptığım sitede,kıyafetlerin üzerinde fiyatları mevcut ve satış yapılan sitenin linki de var,tıklayınca yönlendiriliyorsun oraya..Çok güzel bir sistem ama fiyatlar çook uçuk ne yazık ki :37:

çok hoş kıyafetler sitenin adını bende öğrenebilir miyim acaba :)

Canim banada sitenin adini yollar misin?aksesuarlar hosmus,ayrica sende zevkliymissin;)her marka var sanirim bu sitede,bakalim butcemize uygun mu:)

paylasimlar guzel ve cok sikk buldumm kalkip diksemmi acaba

Teşekkür ederim,dikiş biliyosan hiç durma başla hemen derim:52:

çok hoş kıyafetler sitenin adını bende öğrenebilir miyim acaba :)

Sağol canım,gönderdim:34:

Canim banada sitenin adini yollar misin?aksesuarlar hosmus,ayrica sende zevkliymissin;)her marka var sanirim bu sitede,bakalim butcemize uygun mu:)

Teşekkür ederim,mesaj gönderemiyorum ama sana canım:26: Bilemem,benim bütçeme hiç uygun değil ama :37:

kombinler harika banada adresi gönderirmisin tşkler cnm:21:

Sağol canım gönderdim:31:

Sanirim su 100 mesaj i tamamlamam lazm mesaj alp gondermem icin. Daa da 70 kusurlerdeyim :( nys tamamlayayim msj sayisisni sora yine sorarim artik;)

eslemlivacım ayarlarımdaymış sorun,ben şimdi düzelttim,adresi tekrar yollar mısın canım?

saol canım baktım. yabancı siteymiş vee ateş pahası :))) kesinlikle dikiş nakışı öğrenmek lazım :34:

Canım teşekkürler.Hepsi birbirinden şık ve güzel hep maddiyatı gündeme gelmiş bende üzerimdeki fazla kiloları ekleyeyim ulaşamama :43:

ilk sayfadaki uzun kirmizi cizmeli kombin haric hepsi muhtesem cok zarifler :) topigin sahibine tesekkurler

Canım teşekkürler.Hepsi birbirinden şık ve güzel hep maddiyatı gündeme gelmiş bende üzerimdeki fazla kiloları ekleyeyim ulaşamama :43:

Rica ederim canım,sevindim beğenmene..Fiyatları oldukça yüksek evet,kimsenin bütçesine uygun olacağını sanmıyorum,zaten gerekde yok o kadarına,daha uygun fiyatlara da şık olabiliriz :16:

ilk sayfadaki uzun kirmizi cizmeli kombin haric hepsi muhtesem cok zarifler :) topigin sahibine tesekkurler

Canım ben teşekkür ederim beğendiğin için :16:

bende çok beğendim.. nerden bulucaz bunları bana da adresi gönderin lütfeennnn..
:71:

Back
X