ben de cok begendim. siteyi bana da gönderirmisiniz??
Teşekkür ederim,gönderdim canım
yük olmassa bende alabilirmiyim adresi.

ve kombinlerim devaminı bekliyorum .
Gönderdim tatlım,inşaallah gelecek devamı
Buda benim mezuniyet kombinim :)
Makinanın tarihiyle oynanmış kusura bakmayın :)
Çok güzelmiş,hayırlı olsun..
şimdi o kırmızı çizmeler yakıştımı tesettürlü bi bayana?
Niye,tesettürlüler kırmızı giyemez diye bir kural mı var
Ya şaka bi tarafa,ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum...Sanırım tesettürlü değilsiniz,tahminimce açık bir bayan olduğunuz halde siz böyle düşünüyorsunuz,bense tesettürlü bir hanım olarak bazı örtülü kardeşlerimi gördükçe inanın içim sızlıyor..Özellikle şimdiki genç kesim,bunu moda haline getirmiş boyutta..Oysa bilseler,Hz.Allah'ın Ayetini başlarında taşıdıklarını,idrak edebilseler..Örtüyü tekstil malzemesi olarak değil,İlahi emir olduğu için kullanmak gerekir..
Renk konusuna gelince;kırmızı da giyerim,mor da yeşil de..Ama dışarı çıkarken muhakkak üzerimde tam boy pardesüm olur..Şal da takarım ara sıra,ama ne boynum gözükür ne saçlarım,ne de gelişigüzel bir takış olur bu..Burdaki paylaşımda,çizme topuklu...Ama asla topuklu giymemişimdir..Zaten birkaç sayfa öncesine bakarsanız,kombinler ile ilgili görüşlerimi daha net şekilde görürsünüz..Amacım,uzun etekler ve uzun elbiselere dikkat çekebilmek..Bir tane dahi pantolon bulamazsınız mesela kombinlerde...Kombin sitesi de yabancı bir site olduğu için,bu kadarı oluyor ancak..
Bu kombinleri paylaşınca,bir arkadaşımız yazmıştı,zaten düşünüyordum şimdi kapanasım geldi diye..Özelden de mesajlaştık kendisiyle..Çok ama çok sevinmiştim,inşaallah kapanmıştır hakkını vererek,yada kapanır....Bu paylaşımlar daha çok kapanmayı düşünenlere yönelik,anlasınlar ki,şıklık yarı tesettür(!) denen şeyle olmuyor..Modaya uyan kesimin de;etek boylarını görüp daha hakkınca örtünmelerine vesile olmak..
Herkesin tercihi..Kim ne yaparsa,ne giyerse kendinden mesuldür..Herkesin hesabı kendine...İnşaallah tesettür emrini hakkıyla yerine getiririz hepimiz,Ayeti sadece başımızda değil,yüreğimizde ve hayatımızda da yaşamaya layık oluruz..
adresi bana da gönderir misin canım
Gönderdim canım.....