Tesettür Kombinleri

Beğenileriniz için teşekkür ederim hepinize,katılımda bulunan arkadaşlara ayrıca teşekkürler emeğinize sağlık

Yazmakta bir sakınca yokmuş,bu kombinleri yabancı bir kombin sitesinden yapıyorum,kıyafetlerin üzerine gelince satış yapılan siteye yönlendiriliyorsunuz,almak isterseniz oradan alışveriş yapabilirsiniz... polyvore.com

marka bilgisi istiorum bende pembe elbise kombininize bayıldımm :)

Çok teşekkür ederim beğenileriniz için..Kombinleri markalara göre değil uyumlara göre yapmıştım.Çok çeşitli markalar var...Ben yaptığım kombin sitesini söyliyim,siz ordan tüm kombinlere ve markalara bakabilirsiniz, polyvore.com

vermiş olduğunuz site bilgisi için teşekkürler ama sitedede ürünleri bulamıorum rica etsem bu kombindekilerin linkinii yazarmısınz bana?

Rica ederim...O kadar çok kombin yapmışım ki,dolayısıyla hepsinin markasını hatırlamam mümkün değil,bunuda hatırlamıyorum...

Ama siteye girince,oluştur yada create yazan bir yer vardır yukarda,oraya tıklayın...Sonra kıyafet kategorileri açılıyor,elbiseler,etekler,üstler,çantalar vs vs birsürü kategori var...Elbiselere tıklayıp,ordan bulabilirsiniz.Daha hızlı bulmak için ordaki aramaya pink long dress yazarsanız daha iyi olur...

Fakat markalarda sezon itibariyle yeni ürünler verilmiştir,bilemiyorum bunlar varmıdır hala orda.Fakat dediğim şekilde renge göre arama yaparsanız daha iyi sonuç alırısnız diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

çok nazik ve kibarsınız :) çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…