Beğenmemenizden daha normal birşey yok,benim zevkim size,sizinki bana uymayabilir,ama zevkler ve renkler tartışılmaz..
Bunu söyleyiş tarzınız daha güzel olabilirdi,bu kadar zor mu insanlara güzel bir şekilde eleştiri yapmak,anlamak zor insanları gerçekten...
Ayrıca,tesettür sadece başı örtmekten ibaret değil..Tesettür,başla birlikte,kalbi de öfkeye,gurura,kibire,günahlara ve her türlü kötü hasletlere kapatmak demektir..Bir insan her tarafını kapatsın,yatsın kalksın namaz kılsın,başı secdeden kalkmasın,ama hep kırıcı olsun,düşünmeden kırabilsin herkesi,o emir hakkıyla yerine gelmiş oluyor mu o zaman..
Bunlar sadece bir paylaşımdan ibarettir..Gerçek hayatta bu tarz giyinmiyorum.Ben ki,nişanlığımın gelinliğimin altına dahi topuklu ayakkabı giymiş insan değilim.Pardesüsüz dışarı adım atmam..Kaldı ki,tam terside olabilirdim,herkes tam hakkıyla mı yerine getiriyor herşeyi,ki öyle değilim zaten..Takıla takıla renk cümbüşüne mi takıldınız...
Beğenmek zorunda değilsiniz,bundan sonra da paylaşıma devam edicem,onlarıda beğenmeyebilirsiniz,ama daha sakin bir eleştiri yapın olur mu?