:26::26::26: neden bu kadar alındınki anlamadım
evet bana göre hepsi renk cümbüşü
benim fikrim bu ve yazmak istedim
emeğine sağlık beğenen arkadaşlar var onlara fikir vermiş kombinlerin
konu açarken beğenen ve beğenmeyenlerin olucağını gözönünde bulundurmuşsundur eminim
Güzelim alınıp alınmamak değil mesele,senin beğenip beğenmemende değil...Daha öncede yazdığım gibi,beğenmeyebilirsin ve bu gerçekten çok normal..Birilerinin beğenmemesi,benim kombinlerimin güzel olmadığı anlamına gelmez ki...Eleştiriye açık bir insan olduğumu söylemiştim,tabiki herşeyi göz önünde bulunduruyorum,fikirleri istekleri olanların söylemelerini dahi rica ettim,gördüysen..Renk cümbüşü diyorsun,sana göre öyle olabilir saygı duyarım fakat sade renkte kombinlerde var,oyüzden hepsine renk cümbüşü diyemezsin..Asıl mesele,bunu söyleme üslubun..Bak şöyle bir örnek vereyim,beğenmediğim bir şeyi ifade etmeyi,bir senin cümlelerinle ifade edeyim,birde kendiminkiyle,
1... hiç bi kombini beğenmedim one öyle yaaa renk cümbüşü perşembe pazarı mübarek...
2... Canım emeklerine sağlık,bazı kombinler benim tarzım değil,rica etsem daha sade kombinlere de yer verir misin,şimdiden teşekkürler... İşte buda benim beğenmediğimi söyleme şeklim...
Aradaki fark bariz ortada değil mi canım,burda kimseyi tanımıyorum,kimsede beni..Birilerinin beğenmesi benim faydama,beğenmemesi de zararıma değil..Ama illaki tanımıyoruz etmiyoruz diye,sert eleştiriler yapılmamalı,ne kaybederiz ki güzel bir şekilde eleştirsek,isteklerimizi daha nazik şekilde belirtsek..Asıl sorun burda,beğenip beğenmemekte değil..
Selametle...
Son düzenleme: