• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür Kombinleri

Ay yok artık...:53:

Arkadaşlar,bu topiği takip edenler çoğunluk tesettürlüdür sanıyorum..

Yanlış anlaşılma olmasın ama,eşarplarınızı yada şallarınızı bu şekilde yapıyorsanız dikkat edelim,inanın normal şekilde yapınca çok daha güzel oluyor...Ayrıca deve hörgücü tabiriyle ilgili Peygamber Efendimizin(s.a.v) Hadis-i Şerif'i var,biraz daha dikkat sadece :34:
yok artık değil var artık :1:
bazılarınınki füze gibi oluyr zaten o kafa nasıl olacak öyle alttan destek lazım :60:
bende migren var zaten baş ağrısından çatlarım o şekilde yaaa :1:
kısacık bağlamayı da sevmiyorum arkadan düttürü gibi kalıyo o da hoş değil ..

canım paylasımların pek tarzım olmasada gıyen hatunların arkasından bakıp vay be demeden edemem daha cok spor gıyınıyorum ama eylul ayında gorumcemın dugunu var ve senın bu kombinler bana ısık tutabılır sakın paylasımlarını bu kadarla sınırlama aglarım yoksaaaaaa :1:

canım paylasımların pek tarzım olmasada gıyen hatunların arkasından bakıp vay be demeden edemem daha cok spor gıyınıyorum ama eylul ayında gorumcemın dugunu var ve senın bu kombinler bana ısık tutabılır sakın paylasımlarını bu kadarla sınırlama aglarım yoksaaaaaa :1:

Bazıları benimde tarzım değil canım..:8: Şıkır şıkır giyinsem bile üzerimde mutlaka pardesüm olur,böylece dikkat çekmemiş olurum dışarda :34:

Düğününüz hayırlı olsun,devamı gelecek canım:31:

Back
X