Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tesettür söz elbisesi

lugavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
430
111
48
Kızlaaar yardım!
Yaklaşık 1.5 ay sonra isteme ve söz törenim var aynı gün olacak biri öğlen biri aynı günün akşamı ; karşı taraf farklı farklı şehirlerden geleceği için onlara da zorluk olmasın diye bir güne sığdıracağız hepsini inşaallah.
5 ay önce tesettüre girdim ve normal kıyafetlerimi bile alırken yeni yeni yerler keşfediyorum. O gün için de hem günlük olmayan hem de çok şaaşalı olmayan ara şıklıkta bir abiye elbise giymek istiyorum. İnternette bir çok modele baktım sadece bu model hoşuma gitti başka seçenek bulamadım.

İstanbul'da Anadolu ya da Avrupa yakasında hem uygun (300e kadar maksimum) hem de şık bir şeyler bulabileceğim mağazalar biliyor musunuz? Lütfen yardım edin.

Eki Görüntüle 796313 Eki Görüntüle 796312

Canım, öncelikle şimdiden tebrik ederim. Sana net olarak bir mağaza ismi veremem ama Pendik'te bir dolaşırsan güzel bir şeyler bulabileceğine inanıyorum. Tesettür giyim fiyatları ile ilgili çok bilgim yok ama mağaza vitrinlerinde çok hoş elbiseler görüyorum gittiğim zamanlarda.

çoook teşekkür ederim. pendik'e önümüzdeki hafta uğramayı düşünüyordum zaten ümraniye'ye baktım fakat fiyatlar çok uçuktu en az 700-800 diyorlar bakayım pendik'te fiyatlar nasıl.

çoook teşekkür ederim. pendik'e önümüzdeki hafta uğramayı düşünüyordum zaten ümraniye'ye baktım fakat fiyatlar çok uçuktu en az 700-800 diyorlar bakayım pendik'te fiyatlar nasıl.

Umarım hem bütçene uygun hem de hayal ettiğin gibi bir şeyler bulabilirsin canım

istanbul da oturmuyorum ama bu kıyafet güzelmiş canım

Oncelikle hayirli olsn tebrik ederm.. bizim de ayri sehirlerde ama babam sagolsn torenlerin hepsini farkli zaman yapicaz henuz tanisma oldu kiz isteme var sirada :)

Kiyafeti cok beğendim gercekten boyle hi sey bulursun insallah butcene gore canm super olur... ama abiye tarzlar genelde pahali yani birazcik asabilir 300 u diye düşünüyorum..
Ben istanbuldaym ama tesettur konusunda ne yazikki hic bilgim yok.. ama kuzenlerim bagcilarda oturuyo ve esleri kapali ordan rahatca alisveris yapabildiklerinj ve uygun oldunu soylemislerdi deneyebilirsin bence illa ki abiye de vardir diye düşünüyorum yani..

çok teşekkür ederim bilgi için bayrampaşa'da bir yer buldum çarşamba inşaallah görüşmeye gideceğiz. elbisemi diktirince fotoğrafını koyucam buraya

Eklediğiniz fotonun tasarımcısı Pınar Akşam'a yada Gönül Kolat'a ait diye biliyorum. Modanisa, suhneva ve SefaMerve gibi alışveriş sitelerinde çok daha uygun fiyata tesettür kıyafetler bulabilirsiniz..

Son düzenleme:
Resmi görünce şaşırdım, ben de ortada bir tarih yokken kıyafet bakıyorum, birkaç şey vardı aklımda ve bu elbise de 2. tercihimdi. Gerçekten çok zarif duruyor ve renk olarak da ben de bu rengini beğenmiştim. Söz-nişan için uygun olacağını düşüyorum.Ne kadara diktirdiğinizi öğrenebilir miyim? Mutlulukla giyersiniz inşallah.

öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ben alt kısmını şifon yerine saten mi yaptırsam diye düşündüm ve 4 farklı terziden 4 farklı fiyat aldım (1300, 500, 700 ve 200tl).
bu haftaiçi nisa moda isimli bir modaevine gideceğim kesimlerini ve modellerini çok beğendim. son kararımı vermiş olacağım inşaallah :18:

Ne kadar uçurum var aralarında. Tabiki güzel dikmeleri önemli ama artık bu işin bazı kişiler tarafından fırsatçılığa dönüştürüldüğünü düşünüyorum. Özellikle tesettür kıyafetlerde fiyatlar çok abartılı artık. Alt kısmının sadece saten oluşu sert durmasına neden olmaz mı? Kumaşın, satenin cinsine de bağlı yumuşak bir kumaş daha akıcı durabilir. Böyle hem tok hem yumuşacık kumaşlar var, onlar güzel durabilir ismini bilmiyorum ama terziniz size neyin daha çok yakışacağını söyleyecektir.

inşaallah güzel bir şey olur psikopat oldum elbise aramaktan

inşaallah güzel bir şey olur psikopat oldum elbise aramaktan

Ben de öyle Sıkmayın canınızı , çok güzel olur inşallah, model çok zarif.

beğendiğin elbise renk ve model olarak güzel,hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin inşallah,abiye yeri için pendik tercih ediliyor ...

beğendiğin elbise renk ve model olarak güzel,hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin inşallah,abiye yeri için pendik tercih ediliyor ...

çok teşekkür ederim güzel dualarınız için
yarın elbisemi seçeceğim büyük ihtimalle pendik'e bakmaya vaktim olmadı maalesef
hazır bulamazsam diktireceğim için artık bu haftasonuna kadar seçim yapmak zorundayım :18:

mevla işlerini rast getirsin ,gönlüne göre elbise olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…