• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

polyanna24

İkiz annesi
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
2
5
86
33
Merhabalar canlar, yakın zamanda ananemin vefatıyla içimdeki tesettür isteği daha da şiddetlendi kapanmayi düşünüyorum eşiminde rızası var fakat bana karşı değişir mi benden uzaklaşır mi diye de tereddüt ediyorum bana da yardımcı olur musunuz

Konunuz kapanabilir, bilginiz olsun.

Ayrıca tesettüre girmek, İslam dininde yaratıcının rızası ve emirlerine uymak için yapılması gereken bir şeydir.

Kocanızla ilgili endişeleriniz varsa, bence hazır değilsiniz. Zira dediğim gibi , başka bir insanla bağlantısının olmaması gerekiyor bu konunun bence.

Neyse, dini konular yasak, mümkün olduğunca yüzeysel ifade etmeye çalıştım. İyi geceler 😊

Merhabalar canlar, yakın zamanda ananemin vefatıyla içimdeki tesettür isteği daha da şiddetlendi kapanmayi düşünüyorum eşiminde rızası var fakat bana karşı değişir mi benden uzaklaşır mi diye de tereddüt ediyorum bana da yardımcı olur musunuz
Eşiniz de bu fikre sıcakmış eee sorun ne yatağa da çarşaflı girmeyeceksiniz değil mi, kocanızın yanında evinizde dilediğiniz gibi yaşayacaksınız
Ben tesettüre girmek istesem eşimin benden uzaklaşması değil Rabbime yakınlaşmak olurdu aklımdaki

Eşiniz de bu fikre sıcakmış eee sorun ne yatağa da çarşaflı girmeyeceksiniz değil mi, kocanızın yanında evinizde dilediğiniz gibi yaşayacaksınız
Ben tesettüre girmek istesem eşimin benden uzaklaşması değil Rabbime yakınlaşmak olurdu aklımdaki
Zaten carsaf giymeyecek sanirim da esi ne istiyor ben onda kaldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X