- Konu Sahibi asiksanvursaza
benim tanıdıgım biri nisanlısı kapanmasını istiyor diye kapanma kararı almıstı ama kız ilk once balayımı yapayım ondan sonra kapanıyım dedi:26: oylede yaptı bana bu tarz seyler mantıksız geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinizden geliyorsa Allah için yapıcam diyorsanız kapanın tabi ki..
Ama bi örnek vericem;
Yılbaşında eğlenmek için söylemesi ayıp bi yere gittik ailece;
masanın birinde 2 tane tesettürlü bayan oturuyorlar biri daracık deri leopar desenli uzun elbise giyinmiş,diğeri siyah daracık diz kapağında bir elbise hatlar da ortada bacaklarda Allahım bir de nasıl kıvırıyorlar anlatamam.
Dansözde vardı yemin ediyorum dansözden çok çok güzel oynuyorlardı..Herkesin gözü o iki kadındaydı..Herkes böyleydi
Kollarda altın bilezikler doluydu bir de..
Diyeceğim şu ki;bacağını açacaksan başını neden kapatırsın,niye alkol alırsın,niye dansöz gibi kıvırtırsın?
Bu kadınların dini için kapandıklarına asla inanmam ben.!!
Allah için,dinin için kapanmak en güzeli..Yok yakışır mı,kocam istiyor da ondan denilirse biraz çelişik bir durum çıkar ortaya bence...
Ayrıca mutluluklar dilerim..
Madem Allah'in emri neden nisanı beklediniz?
Yazacak cok şey var ama neyse. Hem dini içerikli olacak hem de ayrı dünyalar konuşacak.
bu kişisel bi karar, ben bi erkek istiyo diye kapanmam, zaten normalde de kapanmayı düşünmüyorum, haa kapanıpta kırmızı ojeler full makyaj gezceksen böyle iyisin güzelim, komik olmaya gerek yok
başı kapalı tırnakları ojeli olan da gördüm yaaa..makyajı anlarım da ojeyi anlayamadım..bir de mavi mi laci neydi?
daha çok ilgi çekiyor..acaba başörtüsünü gözlük gibi aksesuar olarak mı görüyorlar nedir?...
aynen katılıyorum sana tatlım
aynı zamanda canım biraz komik olacak ama soğuktanda koruyor valla. ben moskovada yaşıyorum faydasını çok görüyorum![]()
Kızlar merhaba.. Dert deil fazla cok şükür ama yinede kafama takldı danısmak istedm.. ben nişanlıyım ve nişanlımla görücü usuluyle evlendk.. fakat kısa zamanda huylarına asık oldm resmen.. bana düşkünlüğü gözlermn içine bakısı.. nişanlım muhafazakar bi ailenin oğlu ve benm babam beni onla evlenmem için zorladı en basta bütün direnişlerime ragmen oldu bu iş.. diyeceksinizki zorla olurmuu oldu işte bende anlamadm fakat pişmanlıgımda yok suan cok şükür.. Benim içimi titreten taraf evlendigimde kapanacak olmamdır.. aslında dinimizin geregi bu bende hep isterdm fakat hazırmıyım bilmiyorum.. nişanlım zorlamıyor ama evlenınce olacagınıı dşünüyor tabi bende evlendkten snraa kapanmaktansa suan kapanmayı dşünüyorum zorlanmayayım die.. içinizde bu durumu yasayan vrmı yada örtünmenin zorlugu kolaylıgı?? cevrem hep kapalı alıskınım aslnda ama içimi yoklayan ne çözemedmm yardm edin..
Kızlar merhaba.. Dert deil fazla cok şükür ama yinede kafama takldı danısmak istedm.. ben nişanlıyım ve nişanlımla görücü usuluyle evlendk.. fakat kısa zamanda huylarına asık oldm resmen.. bana düşkünlüğü gözlermn içine bakısı.. nişanlım muhafazakar bi ailenin oğlu ve benm babam beni onla evlenmem için zorladı en basta bütün direnişlerime ragmen oldu bu iş.. diyeceksinizki zorla olurmuu oldu işte bende anlamadm fakat pişmanlıgımda yok suan cok şükür.. Benim içimi titreten taraf evlendigimde kapanacak olmamdır.. aslında dinimizin geregi bu bende hep isterdm fakat hazırmıyım bilmiyorum.. nişanlım zorlamıyor ama evlenınce olacagınıı dşünüyor tabi bende evlendkten snraa kapanmaktansa suan kapanmayı dşünüyorum zorlanmayayım die.. içinizde bu durumu yasayan vrmı yada örtünmenin zorlugu kolaylıgı?? cevrem hep kapalı alıskınım aslnda ama içimi yoklayan ne çözemedmm yardm edin..
Nur Sûresi 31. ayette konuyla ilgili olarak şöyle denmektedir:
"Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini sakınsınlar, ırzlarını korusunlar: görünmesi zaruri olanların dışında zinetlerini açmasınlar ve başörtülerini yakalarının üzerine vursunlar; zinetlerini, kocalarından veya babalarından yahut kayın babalarından yahut oğullarından yahut üvey oğullarından yahut kardeşlerinden yahut kardeş oğullarından yahut kız kardeş oğullarından yahut kendi kadınlarından yahut sahibi bulundukları cariyelerden veya uyuntu (şehvetten yoksun) erkek hizmetçilerden veya henüz kadınların şehvet uyarıcı taraflarından habersiz çocuklardan başkasına göstermesinler; gizledikleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey mü'minler, hepiniz Allah'a tevbe edin ki, mutluluğu bulabilesiniz."[14]
Tesettür - Vikipedi