• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettur

bakın amaç eğer ne giyeceğimse konuyu tesettür bölümüne taşıyayım ama konu dini konu ise konuyu kapatayım

öyle bir konu açıyorsunuzki hem dini konu oluyor hem kıyafet soruyorsunuz. yorumlarda ona göre oluyor. ben konuyu kapatıyorum. yorumlara baktım konu dini yorumlara dönmüş

Son düzenleme:
etek üzeri gömlek pantolon üzeri tunik şal olabilir bence ya da elbise şal olabilir ben öyle yapıyorum

Bu tesettur mu simdi? Bone üzeri sapka ne ya? Resmen ben tesetturlu degilim imaji bu kusura bakmayin..

İyide sıcak herkese sıcak.. Kadın tesettürlü evet ve zaten başını aç demiyoruz ki yada başkası seni tesettürlü sanmasın da demiyoruz. Bone üzeri geniş şapkalar gayette iyi kapatıyor kafasını insanın. Hiç bir bölgesi görünmüyor bu kadar sinir niye anlamadım. Dediğimin kapalılığa hiç bir aykırı yai yok çünkü insanların bizim için ne düşündüğü değil yasak olan yerlerin kapanması benim dinden anladığım canım. Ayrıca hazır bonelerde var sadece ondan bile takabilir.

Insan ya tesetturludur yada degildir sapka bir aksesuardir ortunmek icin kullanilmaz canim ben antalya sidede yaptim tatilimi yabanci agirlikli oralar kimse goz ucuyla dahi bakmiyor

Insan ya tesetturludur yada degildir sapka bir aksesuardir ortunmek icin kullanilmaz canim ben antalya sidede yaptim tatilimi yabanci agirlikli oralar kimse goz ucuyla dahi bakmiyor

Şapkayı örtünmek için değil güneşten korunmak için. Bone bir örtünme aracıdır ve şapka altında zaten vardır. Herşey kapalıya günah diye bişey yok, Hem insanların hükmüne göre değil bu işler. Denize giren kapalı insanların giyimide belli onada mı günaah diyeceksiniz. Kusura bakmayında kapalı insanlarda bu dünyanın, güneşinden, denizinden yararlanma hakkına sahiptir. Suya kafasında eşarpla giremeyeceğine göre ona uygun giysiler vardır.

Canim sen lafi neresinden anladin basortuluye deniz yokmu gunes yokmu dedim ben neyse polemige girmicem

Antalya'lıyım..
Hiç böyle bişey yaşamadık. .
Görüşü dar insanların yerine;

İsteyen istediği gibi yaşar. .
Anlayışına geçtiğimizi düşünüyorum. .
Dilediğiniz gibi yaşayın. .

Canim sen lafi neresinden anladin basortuluye deniz yokmu gunes yokmu dedim ben neyse polemige girmicem

Lafı bir yerden anlamadım...Deniz ve güneş kapalıya da var diyosanız o zaman kolaylık ve serinlik olsun bu fikirlere de tepki göstermeyeceksiniz. Kişi boneyle denizine de girer, güneşlenirde ve üzerine şapka takıp güneşten korunur da hatta gözlük bile takar :KK53: polemiklik bişey yok kapalı değilseniz anlamazsınız zaten:KK51:

Kapanali 2 yil oldu.ilk yil tatile gittigimizde bi otel calisaninin hastamisiniz üsüyormusunuz burasi antalya gibi sacmaliklarina maruz kalmistim simdi yine tatile gidicez cok tedirginim.tesetturlu arkadaslardan yorum bekliyorum ne giyiyorsunuz tatilde
kahvaltiya inerken yada aksamlari

Kısa şort ve atlet giyiyorlar millet laf etmesin diyue.

Yani ne güzel kapalısın, dinini yaşıyorsun, kimse kimseyi ilgilendirmez diyeceğine milletin laflarına takılırsan ohoooo.

Ben kapalı değilim ama kapalılık dinde var, Allah'ın emriyse gerisi teferruat.

Kısa şort ve atlet giyiyorlar millet laf etmesin diyue.

Yani ne güzel kapalısın, dinini yaşıyorsun, kimse kimseyi ilgilendirmez diyeceğine milletin laflarına takılırsan ohoooo.

Ben kapalı değilim ama kapalılık dinde var, Allah'ın emriyse gerisi teferruat.

Hay agzina saglik biri benim kiyafetimi elestirecek diye onlarin istedigi gibi giyinmem dimi ama

Onemli olan bana uymasi degil cnm neyse ben kacar ha bu arada sorun sende degil bende hahaa

Ben normalde okula pantolon tunik tarzı giyiniyorum, otobüse falan koşmam gerektigi icin ama tatillerde, tekparca giyinmeye dikkat ediyorum.

Yani uzun kollu ve yere kadar uzun bir elbisem var. Acayip rahat oluyor ve tek parca ve ince bir kumaşdan oldugu için hiçde sicak olmuyor!
Hem dışarı çıkarkende çabuk giyilmesinden dolayi pratik. Öyle birsey alirsan tatilde rahat edersin. Üstünede pamukdan bir şal. Ohh mis gibi, başınada güneş geçmez :)

Kimsenin dediginide kafana takma. Bana başın kapalı olunca beyninde kapanmış diyen biri bile oldu. Sonuç olarak kendi beyni kapaliymis ki hayatta hiçbirşey başaramadı. Zaten aklı çalışsaydı, her insanın görüşüne saygısı olurdu.

Pek inanmadım, otel çalışanları bir çok milletten insan görüyor, neyin ne olduğunu biliyorlar. Üstelik müşteriye böyle bir şey söyleyecek, e şikayet edilirse ile tehlikeye girecek.

Back
X