Tesettür.

miniciki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
627
317
123
Sakarya
Merhaba hanımlar

Kısmetse bir kaç haftaya nişanım olacak.
asıl konuya gelelim nişanlacağım kişi benden kapalı olmamı istiyor bu konuya karşı değilim fakat
kendimi bildim bileli saçlarıma fön çektirmekten maşa yapmaktan yaz olduğunda kısa kollu giyinmekten haz alıyorum oda tam tersine bana diyor ki fönünü maşanı kısa kollunu bana giyin bana yap başkasına gösterme.
benim en çok korktuğum olay ise yaz ayların da feraceyle dolaşmak şimdi bile pantolonla dayanamıyorum yapış yapış oluyor ona nasıl dayanacağım ?
bende kendisine alışık olmadığım bir duruma sokuyosun beni keşke baştan söyleseydin dedim bu kötü bişey değil ki aksine senin iyiliğin için söylüyorum bunu dedi.

en son kavgamız da bana süre ver alışmam için ya da evlendikten sonra uygulayım dediğini dedim.
eğer kapanmıcaksan bu ilişki olmaz dedi ben yıkıldım tabi.
kızlar benim ne hayalimde tesettürlü bi gelinlik var ne de koca zoruyla kapanmak :/
içimden gelmiyor nasıl yatıştırmam lazım ? fikir verirmisiniz ?

sevgili miniciki miniciki

evlilik ayni yone bakmaktir, birbirine bakmak degil.
sizin baktiginiz yonler bu denli farkliyken, bir cati altina girmenin huzurlu gunlerini yasayabileceginize dair celiski duydum.
kimse size yol alin yahut yol verin diyemez. ne yapacaginizi yalniz siz tahayyul edebilir ve ancak siz bu karari uygulayabilirsiniz.
hakkinizda hayirlisi olsun.

Yatıştıracak bir şey yok bence. Böyle bir talebi için o sizden ayrılabiliyorsa, siz de ondan ayrılabilirsiniz. Kapanmamak için değil, koşullu sizinle birlikte olduğu için.

Öyle kolay ayrıl boşan diyen biri değilimdir ama bu tarz hassasiyetlerde tehdit bana itici geliyor hele ki ayrılmakla.

Evet islam dininde bu öyle kapanmak gerekiyor islama uygun giyinmek. Ama zorla olacak is degil o hadi diyelim kapandin sen hic rahat edemiyeceksin cünkü kendi isteginle kapanmadin ve gönlün razi olmayacak. belkide yarin öbür gün acilmak istersen gene bosicak mi seni? Iyi düsün canim. Bence birilerin zoru ile kapanmamak gerekir iyiligin icin diyor evet iyiligin icin ama bunu kendin secmen lazim zorla olursa kim bilir Allah kabul eder mi?

Sirf bir erkek icin deger mi bilmiyorum? Kapanmak istiyorsan kendi isteginle ne zaman hazir olursan ama sen öyle birsey düsünmezken bile sana öyle demesi sana resmen emri vaki yapiyor. Bunun sonuda gelmez belki

Kapanmayı emreden zorlamazken sana ne oluyormuş de çünkü zorla olabilecek birşey değil bu biyerde bi patlak verecektir
Allah kalbine versin diye dua etsin tehdit edeceğine

Arkadaşlara katılmakla birlikte şunu eklicem.inan kot kadar sikmiyor ferace.

Kot gibi giysiler üzerine yapışıyor , aksine insanlar kapalı giyinince yanacak pisecek sıcaktan sanıyor ama öyle değil

Giydiğin kapalı kıyafet güneşin ilk kızgin ateşini alıyor. Tene güneş gelmiyor yanı.

Bu da bir bakış açısı olsun sana

Ama.madem.karşı değilsin dilerim Rabbim nasib eder

Back
X