- 17 Aralık 2015
- 27.003
- 49.324
- 598
bakacak insan açığada bakiyor kapaliyada arkadasim, bir insan sapiksa benim kot giymemle basim acik dolasmamla yada senin tesetture girmenle alakasi olmuyor bunun.Kızlar ben Allaha şükür 5 vakit namazımı kılan bi kızım yaklaşık bir ay önce başladım.
Dini şeyleri çok araştırıyorum ve ozamandan bu yana hayatım değişti bikere olsun namazımın vaktini şaşmıyorum çünkü önemini biliyorum.
Tesettürde farz onun ne kadar önemli olduğununda farkındayım. Ama malesef nefsime yenik düşüyorum başaramiyorum ve bu yüzden ağlıyorum üzülüyorum. Zaten panik atak hastasıyım psikoloğum dışarı çıkmam gerektiğini evde kalmamam gerektiğini söylüyor ama düşünün bendeki psikolojiyi ki dışarı çıkarsam haram işlemiş olcam günahkar olcam başka erkeklerin bakmasına izin vermiş olcam o yüzdende çıkmıyorum. Çok karışık duygular içindeyim abartıyormuyum ? Yoksa gerçekten sabretmemi gerekiyor duacımı olmam gerekiyor Rabbime zamanla olur diye![]()
örtunmek istiyorsaniz örtunun, ama istemiyorsaniz da ay bana bakacaklar simdi mantigiyla kendinizi bunaltmayin.
zihniyeti bozuk insan sen acikta olsan kapalida olsan gozleriyle soyuyor seni zaten.
hayati kendinize zindan etmeyin bu şekilde.
ne kadar dogru bilmiyorum ama allahin verdigi cana eziyet etmeye giriyor bence bu durum.