Tesettüre girmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen gönderir misiniz? Tesekkür ederim

Rabbim daim etsin inşAllah namazlarınızı . Kapanma konusunda da gerçekten bilinçli kapanırsanız açılmazsınız

Çevremiz bizimle kabire girmeyecek canım onları ilgilendirmez kararın ne olursa olsun kimseyi kafana takma.
Yavaş yavaş giyiminle başla
Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin

Bu zamanda bu kararı verip yapabilmek gerçekten cesaret isteyen bir şey. Rabbim kolaylığını veriyor elbet. Sonuçta Allah'ın rızası için yapıyorsun. Bende kapanmayı 19 yaşında düşünmüştüm ama 23 yaşında kapanmıştım. Çünkü anlık karar ile yanlışlar yapmak istemedim. Tekrar açılmak gibi mesela. Bu 4 senelik süreçte kendimi buna alıştırdım. Yavaş yavaş kendi içimde kafamdaki soru işaretlerini çözerek ilerledim. Giyimime dikkat etmeye başladım. Tam anlamıyla hazır hissedince de kapandım. Bir daha da aksini düşünmedim. Şu an 34 yaşındayım :) Vesveseleri kenara bırakın, gerçekten ne istediğinize odaklanın. Kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:
Eşinizin bu konuyla ilgili düşüncesi nedir ? Sizi destekler mi ? Sonrasında yeniden bugünkü halinize dönmek isterseniz tepkisi ne olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…