• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettüre zorlanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seneler önce eşimin ailesinin emri vakisi sebebiyle tessettür takmak zorunda kaldım. Eşime uyar istemiyorum desemde işine geldi. Bakımlı biriydim saçlarım çok beğenilirdi diye sustu. Senelerce bu ben değilim dedim. İlk ailenin olduğu şehirde açıl dedi. Şimdide özgürsün arkandayım diyor. Camda, kapıda, balkonda açığım ailemin olduğu şehirde de. Ama işte yaşadığımız şehirde sokağa çıkmadım tesettürsüz. Herkese Ailemin yanında açık olduğumu söyledim. Komşular vs biliyorlar vatsapta da hep paylaştım açık resim. Ama eşimin ailesi va çok dedikoducu tamamen açılma fikri tırsıyorum kınanırmıyım hakkımda kötü düşünürler mi vs diye kızlar fikir verin.
Bu şafaktan sonra hayatiniza hala burunlarini sokmalarina izin mi vereceksiniz? Zaten en bastan hataymista olmus bir kere.. bundan sonra karistirtmayin bari. Allahla benim aramda diyin gecin. Kizarlarsa kizan yerlerine buz soksunlar. Hadsizler. Onlar size bu baskiyi yapmaya utanmiyorda siz niyr cekiniyorsunuz kendi yasantiniz icin ne munasebet yani?! Sizi kaynananiz mi emzirmiste burnunu sokuyor. Anneniz babaniz karismamis sizi kocaman insan etmisler dunyaya getirmisler. Onlar kim ya? Ne haklari var?!

Onlar kötü düşününce ne olacak ki? Ne isterlerse düşünsünler. Bka insanların fikirlerini neden bu kadar önemsiyorsunuz ki

Hiç birinizin konu sahibinin kayın ailesi kadar hükmü yok boşuna tartışmayın. Hayırlı geceler. 🌸 ayrıca ego da herkeste bulunur. 😶‍🌫️😶‍🌫️

Hadi şimdi de konuyu bebek uyku problemleri konusuna çevirmemiz yok mu absjsh
Hakkındır valla güle güle kullan valla benim de bi umudum 3 yaş kaldı zaten sgsjsh
Hadi uyuyalım. Ateyiz de oldum zaten. 💔 Herkese iyi geceleeeer.
:uykucu:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X