• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettüre zorlanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kınayan kınayıversin çok mu mühim?
Korktuğunuz şey o kadar komik ki, ne olabilir en fazla? "Vay saçlarını da açmış o...." dediler mesela ee? İmansız, kitapsız dediler ee? Nolacak?
İnsanların ne düşündüğünü umursayarak bir hayatınızı da yaşayıp bitirmek istiyorsanız, devam edin. Kapalı da kalsanız insanlar neyi konuşmak istiyorlarsa onu konuşurlar. "Tesettürlü güya ama saçının teli görünüyor" "Dar giyinmiş" "Makyaj yapmış" "Kahkaha atmış" vb... :) Ömür bunları dert edecek kadar uzun değil.

Ben yatıyom arğadaşlar iyi gecelr

Eklentiler

• IMG_2689.webp
    IMG_2689.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
Sen aslında nur 31i açıkla de ki şudur aslı. Ben gerisini bulurum. Budizm de iyi geliyo çünkü. Turuncu yakışıyo bana.
ayet açık.
öyle arapçası şu bu muhabbetine girmeden bir tavsiyeyi dini emir gibi sunmak dini çarpıtmaktır ki pek çok ayette bunlar yaşanıyor.
sen istediğin gibi inanmakta serbestsin ama başkalarına emir diye dayatmadan bulunamazsın. bu sakal bırakan bazı hocaların sakalsız mezara giren günahkardır filan diye zırvalamasına benziyor.

ayet açık.
öyle arapçası şu bu muhabbetine girmeden bir tavsiyeyi dini emir gibi sunmak dini çarpıtmaktır ki pek çok ayette bunlar yaşanıyor.
sen istediğin gibi inanmakta serbestsin ama başkalarına emir diye dayatmadan bulunamazsın. bu sakal bırakan bazı hocaların sakalsız mezara giren günahkardır filan diye zırvalamasına benziyor.
O zaman ayetlerin bazıları emir yani pekiiii olduu iyi günneeeeer 🙂↕️🍀🎉🌟

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X