• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettüre zorlanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorsunuz bari komik duruma düşmeyin. Fetvayı nerden aldınız, sosyal medyadan falan mı?
Tesettürlü değilim ama konu hakkındaki hüküm gayet açıktır. Kafanıza göre kural değiştiremezsiniz.
4 yıl ilahiyat var hocam sus pus oluverdik biz
:ıslık:

Bilmiyorsunuz bari komik duruma düşmeyin. Fetvayı nerden aldınız, sosyal medyadan falan mı?
Tesettürlü değilim ama konu hakkındaki hüküm gayet açıktır. Kafanıza göre kural değiştiremezsiniz.
fetva mı?
Kuran'dan başka hüküm koyucu olamaz hanımefendi.

Konu sahibi eşimin ailesi ne der diye dert ediyorsan, sosyal medya da açık fotoğraf koyup, dışarıya kapalı çıkmanda bir dedikodu malzemesi olmuştur, olur. İnsanların ağzını kapatamazsın. Kendi aileniz olur çocukluk baskısı, bazı şeyleri yenmek zor diyebiliriz belki ama eş ailesi için bir öyle bir böyle olmaya ne gerek var mı? İnsanın kendisine saygısı kalmaz.
Eşimin ailesi biliyor durumu orda açık olduğumu vs de kolu komşu vs bilmeyenler için tedirgin oldum biraz. Eşim eskisi gibi pasif değil ailesine sizene diyebildiği için. Zaten kimse dönüp sen neden açık paylaştın diyemedi. Ama mahallede açık olduğumu bilmeyen vs insanlar n yanlış düşünmesine takıldım

bu konularda her zaman tartışma olur sitede ilk kez yaşanmıyor, ama oturup da ilahiyat forumuna çevirmem burayı. onlardan sürüyle var zaten.
Tamam özele davet ettim. Sen oku diyon. Zaten ikra olayını aldık kabul ettik. Sıkıntı yok onda. Diyoruz ki ne okuyalım? Aman bunu okuma diyosun. Turan Dursun de. Zekeriya Beyaz de Yaşar Nuri Öztürk de bi şey de ama di mi? Özele gelmek de yok. Ama ilahiyat ilahiyat bık bık uydurulan din uydurulan din...

haha sen de kendi kaynağını atacaktın konu başka yerlere kayacaktı değil mi?
sen başını ört istersen ona kimse karışamaz ama bunu emir olarak telakki etme. ben bir vesile yolu açtım gerisini sen bulacaksın madem o kadar araştırmayı seviyorsun ;)
gidip edip yüksel çeviri okuma ama :D
İddiaya girerim caner taslaman okuyorsundur

Tamam özele davet ettim. Sen oku diyon. Zaten ikra olayını aldık kabul ettik. Sıkıntı yok onda. Diyoruz ki ne okuyalım? Aman bunu okuma diyosun. Turan Dursun de. Zekeriya Beyaz de Yaşar Nuri Öztürk de bi şey de ama di mi? Özele gelmek de yok. Ama ilahiyat ilahiyat bık bık uydurulan din uydurulan din...
Dur şimdi internette karşılaştırmalı meal okuyor 😁

sen beni halen anlamadın bu konuda senin benim yollayacağım 2 makale ile ikna olacağın bir konu mu zannediyorsun gerçekten :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X