- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.356
- 158
- 40
bu konularda her zaman tartışma olur sitede ilk kez yaşanmıyor, ama oturup da ilahiyat forumuna çevirmem burayı. onlardan sürüyle var zaten.Konu asla kaymadı bi yerlere zaten şimdi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konularda her zaman tartışma olur sitede ilk kez yaşanmıyor, ama oturup da ilahiyat forumuna çevirmem burayı. onlardan sürüyle var zaten.Konu asla kaymadı bi yerlere zaten şimdi.![]()
4 yıl ilahiyat var hocam sus pus oluverdik bizBilmiyorsunuz bari komik duruma düşmeyin. Fetvayı nerden aldınız, sosyal medyadan falan mı?
Tesettürlü değilim ama konu hakkındaki hüküm gayet açıktır. Kafanıza göre kural değiştiremezsiniz.
fetva mı?Bilmiyorsunuz bari komik duruma düşmeyin. Fetvayı nerden aldınız, sosyal medyadan falan mı?
Tesettürlü değilim ama konu hakkındaki hüküm gayet açıktır. Kafanıza göre kural değiştiremezsiniz.
Eşimin ailesi biliyor durumu orda açık olduğumu vs de kolu komşu vs bilmeyenler için tedirgin oldum biraz. Eşim eskisi gibi pasif değil ailesine sizene diyebildiği için. Zaten kimse dönüp sen neden açık paylaştın diyemedi. Ama mahallede açık olduğumu bilmeyen vs insanlar n yanlış düşünmesine takıldımKonu sahibi eşimin ailesi ne der diye dert ediyorsan, sosyal medya da açık fotoğraf koyup, dışarıya kapalı çıkmanda bir dedikodu malzemesi olmuştur, olur. İnsanların ağzını kapatamazsın. Kendi aileniz olur çocukluk baskısı, bazı şeyleri yenmek zor diyebiliriz belki ama eş ailesi için bir öyle bir böyle olmaya ne gerek var mı? İnsanın kendisine saygısı kalmaz.
Kim ne dedi kafam karıştı küfür ediyim bari dedin heraldeEşimin ailesine veremediğim zaman 17 yaşındaydım şuan 30 um herkese cevap verecek yaştayım. Siteye alışamadım. Kafam karıştı kim ne dedi.
sen de oku çok rahatsızsan4 yıl ilahiyat var hocam sus pus oluverdik biz
![]()
Tamam özele davet ettim. Sen oku diyon. Zaten ikra olayını aldık kabul ettik. Sıkıntı yok onda. Diyoruz ki ne okuyalım? Aman bunu okuma diyosun. Turan Dursun de. Zekeriya Beyaz de Yaşar Nuri Öztürk de bi şey de ama di mi? Özele gelmek de yok. Ama ilahiyat ilahiyat bık bık uydurulan din uydurulan din...bu konularda her zaman tartışma olur sitede ilk kez yaşanmıyor, ama oturup da ilahiyat forumuna çevirmem burayı. onlardan sürüyle var zaten.
İddiaya girerim caner taslaman okuyorsundurhaha sen de kendi kaynağını atacaktın konu başka yerlere kayacaktı değil mi?
sen başını ört istersen ona kimse karışamaz ama bunu emir olarak telakki etme. ben bir vesile yolu açtım gerisini sen bulacaksın madem o kadar araştırmayı seviyorsun
gidip edip yüksel çeviri okuma ama![]()
Alınacak bişey okudum yanlış yere küfrettim de olabilir bilmiyorum kusura bakmaKim ne dedi kafam karıştı küfür ediyim bari dedin heralde
Aslında istiyorum ya özgüvenime özgüven katsın totom havada ama arşa değiversin.sen de oku çok rahatsızsan![]()
A onu ben seviyorum aslında yaİddiaya girerim caner taslaman okuyorsundur
öyle uzun uzun takip etmem. arada bazı makalelerini okurum o kadar. felsefeyle dini harmanlamaya çalışıyor. doğru bir kaynak değil zaten felsefeci o ilahiyatçı değil.İddiaya girerim caner taslaman okuyorsundur
Dur şimdi internette karşılaştırmalı meal okuyorTamam özele davet ettim. Sen oku diyon. Zaten ikra olayını aldık kabul ettik. Sıkıntı yok onda. Diyoruz ki ne okuyalım? Aman bunu okuma diyosun. Turan Dursun de. Zekeriya Beyaz de Yaşar Nuri Öztürk de bi şey de ama di mi? Özele gelmek de yok. Ama ilahiyat ilahiyat bık bık uydurulan din uydurulan din...
Uydurulan din tabiri görünce direkt aklıma o geliyorA onu ben seviyorum aslında ya
Nur suresi 31. Ayet iptal arkadaşlar kesin bilgi yayalım diye gircek mevzuyaDur şimdi internette karşılaştırmalı meal okuyor![]()
sen beni halen anlamadın bu konuda senin benim yollayacağım 2 makale ile ikna olacağın bir konu mu zannediyorsun gerçektenTamam özele davet ettim. Sen oku diyon. Zaten ikra olayını aldık kabul ettik. Sıkıntı yok onda. Diyoruz ki ne okuyalım? Aman bunu okuma diyosun. Turan Dursun de. Zekeriya Beyaz de Yaşar Nuri Öztürk de bi şey de ama di mi? Özele gelmek de yok. Ama ilahiyat ilahiyat bık bık uydurulan din uydurulan din...
HoçcağalınSabah el ele tutuşan selin leyla nazlı gibi el ele tutuşup ban yiyecez arkadaşlar herkes hakkını helal etsin
Kul hakkı var mı ama onu da bi önce soralım asddfassdfSabah el ele tutuşan selin leyla nazlı gibi el ele tutuşup ban yiyecez arkadaşlar herkes hakkını helal etsin
Olcam ben sen lütfen yolla. Hemen inanırım. Sonuçta kimse uydurulan bir dinle devam etmek istemez. Help. Kurtar beni.sen beni halen anlamadın bu konuda senin benim yollayacağım 2 makale ile ikna olacağın bir konu mu zannediyorsun gerçekten![]()