Valla ben gecen yıl dogum yaptım ben gecelıgıme uygun cok harıka bı tulbent yaptırmıstım cokta yakısmıstı bence bıde ben saclarımı ıkının bırı toplamayım dıya alttam sı sıkı tutan taclardan taktım boneyı pek sevmemde
ama sen sevıyosan kırmızı boneyle yıne kırmızı guzel bı tulbent yaptırabılırsın pjamanıda kırmızı tonları alırsan kı ben ole yapmıstım guzel olur benımkıler yesıl ve tonlarıydı hepsı
bende pek bilmiyorum ne yaptirsam ya
geceligim siyah beyaz ki burda en az 6 gün yatiriyorlar hastanede
bi digeride kirmizi tonlarda yani ben daha vahim durumdayim kizlar ya
ayrica sizi nisan anneleri arasinda görmiyorum yoksa gelmiyormusunuzzemuszemus
orda tesettürlü arkadaslarimiz var ve eminim onlarda bilgi verir yada bilgi almakta isteyecektir
ay cok guzel bir konu
bende 7inci ayda dogum yapacagim dusunup duruyordum
bende bari kirmizi tulbent takayim
tsk ederim
arada uğruyorum .çok güzel arkadaşlıklar olmuş.ben geç kaldım biraz galiba.
selam kızlar nasipse bende mart annesi olucam benim pijama takımım pembe ona uygun renkte pembe bir tülbent alıp kenarına iğne oyası yaptım onu örtünücem...
neden gec kalasin canim benim
hic birsey icin gec degildir opuyorumnanaktan
hem daha bundan sonrasi var
nasipse dogum yaptiktan sonrada birbirimize bilgi alisverisinde bulunacaz
cok yakisacagina eminim canim benim
opuyorumnanaktan
YA BEN DAHA HİBİRSEY ALMADIM NE GECELIK NE TULBENT NİSAN ANNESIYIM İNŞ. ya ufff çok sıkıntıya düştüm şimdi nerden başlıcam benım gıbı olan varmı aranızda
yavas yavas yaparsin canim kendini strese sokma
ayrica istanbul dasin sanirim birgünde halledebilecek durumun vardir
ama tabiki dahada agirlasmadan yapmanin faydalarida var
Pijama takımını açık yeşil-kremli aldım.Ona görede oyalı yeşil bir örtüm var yeni yapılmış.Olur sanırım.kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
uyar canım hatta harıka olursun bende turkuaz iğne oyalı tulbent var annem yaptırmış alırım da onunla takım yaparım
arkadasim ben 2009 nisan annesiyim zaten ole dedim cunku bu topigi arkadas acti ben haric digerlerinin gormesi 10 gunu buldu baska bi ismi olsaydi hemen dokulurdu sayfalar haksiz miyim ondan ole dedim ama neyse artmisiz sevindirici yaniiiiiiiiiiiiiiibende pek bilmiyorum ne yaptirsam ya
geceligim siyah beyaz ki burda en az 6 gün yatiriyorlar hastanede
bi digeride kirmizi tonlarda yani ben daha vahim durumdayim kizlar ya
ayrica sizi nisan anneleri arasinda görmiyorum yoksa gelmiyormusunuzzemuszemus
orda tesettürlü arkadaslarimiz var ve eminim onlarda bilgi verir yada bilgi almakta isteyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?