Doğuma Hazırlık tesetturlu anneler lohusa taci taktiniz mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende tesettürlüyüm lohusa tacı güzel durmaz dye düşünüyorum eğer nasip ederse Allah cinsiyete göre mavi yada kırmızı düz ince eşarplar var ev içinde takılan cinsten onlardan takarım herhalde.düşünebilirsin sende

Taç güzel oluyor ama tesettürlüyüz o yüzden fotoğraf çekimi sırasında takıp sonra normal eşarp takarız herhalde

Ben de duz tek renk esarp takacagim da bros gibi igneyle tuttursam nasil durur bilemedim.bi baslikta bi bayan guzel oldu demisti ancak basligi bulup soramadim..

takmadim ben. tac basortunun ustune cok tuhaf kacar gibime geliyor.
hastanede nasil rahat ediyorsaniz oyle olmalisiniz. nasil esarplardan bahsediyorsunuz bilmyorum ama kaygan esarp, boneyle ugrasmayin derim. ben duz renk keten sallardan doluyordum basima, ignesiz kaymiyor etmiyor. cok rahatti . simdilerde tulbent sallar cok rahat havadar pufur pufur :)

Ben de kaymayan tulbentlerden dusunuyordum zaten tek renk.yerine igneyle bros gibi tutturursam guzel olur gibi geliyor birkac deneme yapip bakacagim artik :)

Ben mavi ve mavioyalı tulbent taktım mavide uzun gecelik.taç güzel durmazdiye dusundum

ben tesettür üstüne taçntakan birinin resmini görmüştüm hiç yakışmamış komik durmuştu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…