Tesetturlu anneler

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Merhana arkadaslar ben tesetturlu bir anne adayiyim ve edep haya egitimininde anne karninda basladigina inaniyorum bol giyinme gobegi belli etmeme vs gibi. Ancak bununla ilgili elinde bi kissa hadis ya da ornek olan var mi merak ettim. Varsa paylasabilir misiniz?

Edep ve haya anne karnında başlar diyorsunuz ama örnek olarak bol giyinme ve göbeğinde belli olmaması diyorsunuz karnındaki bebek bu durumdan ne şekilde etkilenir ?ne hisseder ?bebegin çıkarımi ne bu durumdan ? bol giyinmek size rahatlik sağlar hamilelik süresince ve hamile oldugunuz anlaşılmaz .... hepsi bu

Edep ve hayayi sadece bol giyinmek olarak sinirlandirmadim. Bol giyinmeyide bunun icine koyup boyle bir hadis kissa ya da ornek bilen var mi acaba diye sordum. Lutfen baska taraflara cekmeyin

Asla yanlış tarafa çekmiyorum sadece dediğin şey ve örneğin uyusmuyor bunu demek istedim sağlıklı doğumlar.

Bence burada olmaması gereken bir konu. Çünkü burada farklı görüşte insanlar da var şimdi onlar da ne demek istiyorsun biz edepsiz miyiz diyecekler. Konunu google da araştırmanı ya da diyanete sormanı tavsiye ederim canım

Back
X