• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü arkadaşlar bakar mısınız?

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.421
6.040
158
Bende mi sorun anlamıyorum ama denize haşema & tam kapalı mayo ile girince kafa kısmını yüzerken suyun içine sokamıyorum. Soktuğum nadir zamanlarda Islanınca hem çok ağırlaşıyor hem faşır fuşur su sesleri beni çok irrite ediyor. Haliyle ben denizde yüzmekten çok keyifli vakit geçiriyorum sadece. Sizde de böyle mi? Çözümü olan var mı? Çok fazla denize gidebilmişliğim yok alışmış olmamaktan mı kaynaklanıyor? Bilemedim...

Beni başım ağırlaşmıyor, çok ince zaten. Saç ne kadar ağırlaşıyorsa oda o kadar yani. O seslerde çok hoşuma gidiyor :) Tek sorunum her kulaçta haşemanın kolu dönüyor ve beni kısıtlıyor. Ona çare bulamadım.

Beni başım ağırlaşmıyor, çok ince zaten. Saç ne kadar ağırlaşıyorsa oda o kadar yani. O seslerde çok hoşuma gidiyor :) Tek sorunum her kulaçta haşemanın kolu dönüyor ve beni kısıtlıyor. Ona çare bulamadım.
Heee. zaten saçta da oluyor o ağırlaşma diyorsunuz.

Heee. zaten saçta da oluyor o ağırlaşma diyorsunuz.
Sorunun cevabını bilmiyorum ama evet saçta ağırlaşma oluyor. Düşün topuz saçla duşa girsen kafan o tarafa bu tarafa kayıyor islanınca.

Tavsiyem öyle sert toplama hatta mümkünse küçük mandallı tokalarla dağıtarak topla. Tek bi yerde toplamasın.

Ben hasema giymiyorum bu sene ilk defa kapandigim icin giydim.
Balik adam tarzi mayo giydim. Cok memnun kaldim bonesi havuz bonesinin süslüsüydü.

Başörtülü değilim ama kafamın ıslanmasından hiç hoşlanmam denizde. Saçımı toplayıp girince bende de oluyo ağırlaşma. Kafam suyun üstünde yüzüyorum :KK70:
Denizden saçım kuru çıkıyorum bu nasıl yüzmekse

Bende dalmasini hiç sevmiyorum.. Havuz bonesi ve gözlük varsa yanımda belki.

Hasemaninda bin cesiti var sanirim. Tipki mayo gibi bikini gibi. Kumasi bile farkli olabiliyor. Dar pantolonlu bol pantolonlu sert kumasli yumusak kumasli.. bonelisi, bone esarplisi..

Benim haşemanın kolu mayo kumaşından.. o çok rahat oldu gerçekten.. öbür türlü haşema beni de rahatsız ediyo..

Benim haşemanın kolu mayo kumaşından.. o çok rahat oldu gerçekten.. öbür türlü haşema beni de rahatsız ediyo..
Çok böyle penye tarzı olup yapışmasını da istemiyorum. Yeni bakacağım bende, hem yapışmayacak hem sabit duracak bir şey üretilmiş olabilir mi bilmiyorum :)

Bende mi sorun anlamıyorum ama denize haşema & tam kapalı mayo ile girince kafa kısmını yüzerken suyun içine sokamıyorum. Soktuğum nadir zamanlarda Islanınca hem çok ağırlaşıyor hem faşır fuşur su sesleri beni çok irrite ediyor. Haliyle ben denizde yüzmekten çok keyifli vakit geçiriyorum sadece. Sizde de böyle mi? Çözümü olan var mı? Çok fazla denize gidebilmişliğim yok alışmış olmamaktan mı kaynaklanıyor? Bilemedim...

Bone taksanıza, o zaman ıslanmaz da ağırlaşmaz da :)

Back
X