tesettürlü arkadaşlar için...

aslında bende bu konuda zorlanıyorum arkadaşım
tülbentler alıyorum kıyafetime uygun öle oluyo anca şal ve eşarp abartı olur ve evde kullanılmaz
değişk fikirlere açığım

eşarp ve şal evin içinde biraz abartılı kaçıyor ve çok ciddi oluyor gibi geliyor bana yok mu fikirler???

bende evin içinde yazma denilen örtüler var onlardan ortuyorum dantelsiz hem ince kolay şekil alıyor hemde kullanımı çok rahat oluyor

bende evin içinde yazma denilen örtüler var onlardan ortuyorum dantelsiz hem ince kolay şekil alıyor hemde kullanımı çok rahat oluyor

başka bir topiğe yazmıştım buraya da yazıyorum

ben tülbent takıyorum yani yazma dedikleri işte...

spor ve kenarı overloklu sadece..oya yok..üzerinde demirci işareti var..bir ara eşarpları da vardı o modelin...

o tarz spor tülbentlerden alabilirsiniz çok rahat

bana da yardımcı olurmusunuz,
Haziranda kızkardeşimin bir otel düğünü var,
fakat ben kilolu ve kısa boyluyum,
ayrıca beni hem biraz daha derli toplu gösterecek,hem ıvır zıvır ayrıntısı olmayan tek parça bir kıyafet diktirmek istiyorum,
bana da bikaç alternatif sunarmısınız..
Bir de renk kullanımı konusunda ne tavsiye edersiniz,klasik olmak istemiyorum..

arkadaşım senin için 2 tane kombin yaptım inşallah beğenirsin tarzının bilmediğim için kendi zevkime göre yaptım
kilolu bayanlar genelde siyah tercih eder.
topuklu ayakkabı da uzun gösterir
umarım fikir olmuştur

çok teşekkür ederim,
üstteki siyah elbiseyi çok beğenndim,işlemeleri harika gerçekten,siyahın hem şıklığı hem söylediğin gibi zayıf göstermesi çok kullanılabilir kılıyor,
ama böyle bir elbisenin üstüne böyle bir ceket giyersem hem işlemeleri kapanır,hem bana cekete yakışmaz,bu elbiseyi nasıl tek parça olarak tamamlarım?

hayırlı geceler arkadaşplar
bu kombin yaptığınız sitenin adını öğrenebilir miyim?20 gün sonra eşimin kardesinin düğünü var ama be hala bir elbise bulamadım.2.5 ay önce doğum yaptım malum kilolar var nasıl bir elbise giyeceğim kara kara onu düşünüyorum düğün otelde olacak:-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…