- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #2.981
canım normalde gundelıkcıler 80 tl alıor dıye bılıorum ama ısın ıcıne ınsaat pıslıgı gırınce eger durumunda varsa hemde ramazan gırıyor sevaptır 100 kusur verebılırosan ver ıkısınede hem cocuklarına bısyeler alırlar hem erzak faln alırlar sevaba gırersın
merhaba hanımlar
bende artık tesettürlü bir bayanım şükürler olsun18.07.2011 itibariyle sizlere katılmış oluyorum.
merhaba hanımlar
bende artık tesettürlü bir bayanım şükürler olsun18.07.2011 itibariyle sizlere katılmış oluyorum.
merhaba hanımlar
merhaba hanımlar
selam herkese bakamıyorum çok ama
bilmiyorum buradan söylemem ne kadar doğru olur tesettür ddegisi çıktı duymuşsunuzdur
facebook sayfasında en iyi kombinasyon yarışması yapılıyor kıyafet fikirleri oradan alabilirsiniz
verilen adresi buldum baktım süper şeyler var tavsiye ederim kzılarr
hayırlı olsun canım Allah devamını getirsin
hayırlı olsun,daim olur inşallah
rabbım hayırlı ugurlu etsın ıns.devamıda gelır mubarek olsun
merhaba hanımlar
hayırlısı olsun raabim ona layık kul olmayı nasip etsin biliyormusun bende 18.07.1998 de kapanmıştım bundan tam 13 sene önce
hayırlısı olsun tekrar çok sevindim....
merhaba arkadaşlar..21 temmuzda bugün ne giyseme katılan tesettürlü bayanı izlediniz mi..çok şık giyinmişti yarı finale geçti..bütün jüri çok beğendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?