Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

arkadaslar biliyorum ama soracagim soru konuyla alakasis ama arastirdim internette birsey bulamadim kafam karisik burdada konuyla ilgili dosya bulamayinca buraya yazmaya karar verdim ins bir bilgili kisi beni bilgilendirir benim adetim 5 ile 6 gun suruyordu bugun 6. gun ama bazen 5gundede bittigi oluyordu bende dun bitti sanirim diye bugun oruc tutmak istedim ve sabah kaltigimda silinince kirmizi lekelenme oldu ve simdide pembelesti cok az miktarda acaba orucum bouldumu yoksa sayilirmi bilmiyorum kararsiz kaldim burda daha 8 saat var iftara biliyorum trde yarim saat filan kaldi ama lutfenn yardimci olun benim aklimda kalan kan gordugun an bozman lazim diye biliyorum yoksa gunah diye duymusdum ama cok kararsizim kafam karisti ne yapmam lazim :18::18::18::18::18::18:

evet cok günah bozman lazım . dısarda yiyecek bişley bulamadığında bile yaprağı ısırıp bozman lazım canım boz hemen

evet cok günah bozman lazım . dısarda yiyecek bişley bulamadığında bile yaprağı ısırıp bozman lazım canım boz hemen

canım tukurugun kadar kan gorsen bıle bozuluyor egerkı gormeseydın devam ederdın ama gordugun ıcın bozman lazımdı

tsler arkadaslar bende emin olamadigim icin bozmamisdim birde ilk gun ya ne biliyim biraz suclu gibi olurum diye neyse kismet artik cok saolun kac saattir internette arastirdim birsey bulamadim burda hemen cevap geldi sizlere hayirli iftarlar

adet süresinin dinde musamahası 10 gun sürüyor 10 gun dışındaki lekelenmeler özüre giriyor..Sizinki bu 10 gun içinde olmuş o yuzden orucunuz bozulmuş.....

herkese hayırlı ramazanlarrr olsunnnn....bu ramazan nasipse kapanmaya karar verdim ama rabbim içimdeki bu aşkı biitirmeden inş. kapanırım benim için çok zor olacak ama çok istiyorum fakat şal bağlamayı bile bilmiyorum nasıl öğrenebilirim yaaa

hakkında hayırlısı olsun.... şal bağlama şekilleri vb. yaz google ye gösteren videolar çıkar...hatta biizm bu sayfada baş taraflarda da görmüştüm videolar ama tek tek bakman lazım

Ramazan bayramını doya doya yasayalım. Hayırlı bayramlar! Her seye kadır olan yuce allah, bızlerı, dogru yoldan ve sevdıklerımızden ayırmasın! Hayırlı ve bereketlı ramazan bayramları dılegıyle...

bende 2aydır kapalıyım ilk günlerde tunik pantolondum ama şimdilerde pardesü ve ferace alıyorum üstüme feraceye ısınamayan arkadaşlar için söyleyebilirimki çok rahat resim paylaşırım inşallah işteyken eşarp en sık kullandığım, arada birde şal takıyorum eşarp bana daha rahat geliyor şal düzeltmek istiyor ama spor olacaksam tercihim şaldan yana bursalı olmama rağmen bursa ipeğinden şalım daha yok çok özenmeme rağmen pahalı geldi ya içime dert oldu kapandım kapanalı umarım ipek şalım oluuurrrrr

iyi aksamlar iyi ramazanlar :)

topigi yeni gördüm kiyafet ve tesettür modasi hakkinda sohbet vardir sanirim

bursada veya avrupa yakasinda uygun ve bol cesit esarp nerde bulabilirim?

şu şalları bağlarken boynunuzun görünmemesini sağlayın kızlar , üstünkörü bağlayıp boyun boğaz açık geziyor coğu arkadasımız .ne anlamı kalıyor kapalılığın.

hayırlı uğurlu olsun arkadasım , kimse bilmiyordu öğreniyorsun bağlaya bağlaya .

Hiiiççç zor olmaz bende öyle düşünüyordum ama hiç bir zorluğu yok hepsini öğreniyorsun merak etme Rabbim hakkında hayırlısını eylesin ama içinde varken kapan derim

şu şalları bağlarken boynunuzun görünmemesini sağlayın kızlar , üstünkörü bağlayıp boyun boğaz açık geziyor coğu arkadasımız .ne anlamı kalıyor kapalılığın.

çok doğru bir şeye dikkat çekmişsin arkadaşım oraya bir iğne takılsa daha guzel olur derli toplu olmak lazım başörtüsü aksesuar değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…